Hvordan man forebygger Cedar fra forvitring

March 19

Cedar er en smuk bygning, der bruges til dæk, hegn og sidespor. Det er vigtigt at beskytte din cedertræ konstruktion for at holde det fra forvitring. Venstre ubeskyttet, cyklussen af udsættelse for fugt og tørring plus de skadelige ultra-violette (UV) stråler fra sollys kan forårsage skade og for tidligt alder din cedertræ.

Instruktioner

•Brug et træ-rengøring produkt til at rense din cedertræ konstruktion. De fleste træ rengøringsmidler sælges i koncentreret form. Følg producentens anvisninger for en vedligeholdelse-niveau rengøring løsning. Våd ned i skoven, så brug en pensel eller rulle til at anvende renere. Lad den renere sidde i 15 minutter og derefter krat træet ned med en nylon børste. Rens træet grundigt.

•Hvis træ bliver mørkere som følge af rengøring, bruge træ blegemiddel for at bringe tilbage den oprindelige glans. Cedertræ er kendt for at have høje niveauer af tannin. Denne naturligt forekommende syre beskytter den levende træ, men det kan bløder til overfladen af din sleben cedertræ og slå træet meget mørk. Våd ned træ og anvende træ blegemiddel. Oxalsyre, den aktive ingrediens i træ blegemiddel, er en mild syre, som neutraliserer tanniner. Efterlad den træ blegemiddel på træ i 45 minutter, derefter skylle det væk. Der er ingen grund til at skrubbe; den kemiske reaktion bør lette træ.

•Tillad træ tørre i mindst 24 timer før du anvender pletten. En god gennemtrængende olie pletten indeholder æteriske olier til træ. Disse olier holde træet smidig og beskytter træet mod fugt. Vælg en plet med høj kvalitet jernoxid pigmenter. Disse pigmenter vil beskytte din cedertræ mod skadelige ultraviolette (UV) stråler fra sollys.

•Applicer pletten med en pensel, rulle eller sprøjte. Feed træ som meget pletten vil absorbere, men sørg for ikke at efterlade nogen overskydende produkt liggende på træets overflade. Når du har anvendt pletten, vende tilbage til programmet med en tør pensel og fjerne eventuelle overskydende produkt, der ikke har helt trængt ind i træet.

Tips & advarsler

  • Vedligeholde din pletten. Når det begynder at falme, eller hvis du bemærker vand iblødsætning i skoven, vaske det og anvende en anden frakke af pletten.
  • UV-beskyttelse kommer fra pigment. Som et resultat, mørkere pletter tendens til at vare længere end lys pletter. Hvis du er bekymret for levetiden, skal du vælge som mørke en plet som du kan stå.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com