Hvordan man forebygger fuglefrø fra spire

April 18

Baggård fuglekiggeri er en populær hobby og udendørs fugl foderautomater er rigelige. En velassorteret fugl feeder vil tiltrække mange arter af fugle til at indsamle, hvor familier kan nyde at se dem. Men sammen med fredfyldthed denne tidsfordriv kan give, kan der være en ulempe: Birdseed kan scatter og spire, forlader spirer midt i din manicurerede landskab. Heldigvis, denne uønskede resultat kan undgås med lidt planlægning.

Instruktioner

Fodring metode

•Vælg en fugl feeder, der er udstyret med en bakke for at fange egensindige frø. Alternativt kan en bakke vedhæftet fil installeres til eksisterende fugl foderautomater ikke allerede udstyret til fange frø. Formålet her er at holde frøene fra falder til jorden i første omgang.

•Dispense birdseed sparsomt. Brug kun en tilstrækkelig mængde af birdseed, så fuglene ikke scatter det om. Hvis der er overskydende frø, jorden-fodring af fugle vil ikke forbruge alle frøene og de resterende frø kan spire.

•Fjern alle resterende frø, der er faldet til jorden. Efterlod nedfaldne frø kan føre til spiring.

Seed Type

•Nyjer frø er steriliseret før der importeres til USA og er stand til at spire. Dog tiltrækker nyjer frø et begrænset antal arter af fugle, så andre muligheder kan være nødvendig, hvis dit mål er at tiltrække en bred vifte af fugle.

•Steer fra billig frø blandinger, som fuglene kan undgå mærker, der indeholder betydelige mængder af fyldstof frø.

•Et fælles misforståelse er, at spireevnen kan standses i frø af varme dem for høje temperaturer i en ovn eller mikroovn. Ikke blot dette forhindrer ikke spiring, men det kan forårsage den ernæringsmæssige værdi af frøene til mindskes.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com