Hvordan man forebygger fuglefrø fra spiring

June 30

Hvordan man forebygger fuglefrø fra spiring

Tilføjelse af en fugl feeder til haven giver karakter og underholdning. Du, din familie, dine gæster og endda dit kæledyr kan nyde timer at se alle de vilde fugle gnave på frø i din fugl feeder. Der er endda en chance for, at din fugl feeder vil blive så populær, at du ikke kan holde nok frø i det for at tilfredsstille alle dine sultne aviær gæster. Mens der er et problem, kan det også være et problem, når de spildte frø fra din fugl feeder begynder at spire og indføre uønskede planter til din have. Enkle måder at forhindre dette i at ske, dog, og med en lille indsats kan du holde din fugl feeder og opretholde en pæn have på samme tid.

Instruktioner

•Rake jorden under fugl feeder når en uge til at rydde op nogen frø til fugle spredt på jorden. Dette også River og fjerner eventuelle nyligt spirede frø før de tager hold i jorden.

•Vacuum arealet under fuglen feeder hver uge (eller mere ofte, hvis du foretrækker) ved hjælp af en butik vakuum til at rydde området af spildte frø der kan spire på jorden.

•Sæt en bakke til din fugl feeder til at fange nogen frø, der er smidt ud af feeder af fuglene. Sørg for, at bakken er lidt større end feeder selv (ellers plejer det fange frøene), og fastgør den med skruer eller lim.

•Fyld din fugl feeder med sort olie solsikkefrø frø, som næsten alle fugle elsker det og vil ikke efterlade nogen for at spire. Hvis du udfylder feeder med solsikke chips (hulless versionen af sort olie solsikkefrø frø), vil fugle forbruge det så helt at meget lille frø vil blive efterladt til at spire.

Tips & advarsler

  • Sort olie solsikkefrø frø eller solsikke chips kan købes overalt fugl foderautomater sælges i feed butikker eller online.
  • Solsikke chips kan være dyrt, men hvis du er bekymret med at forhindre fuglefrø i spiring, investeringen er det værd.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com