Hvordan man forebygger Gophers fra tygge Underground ledninger

June 28

Hvordan man forebygger Gophers fra tygge Underground ledninger

Gravende gophers kan være sød, men de kan gøre et nummer på græsplæner, blomster, træer- og underjordiske ledninger. De betragtes som en plage uden beskyttet status, betydning boligejere kan forfølge dem efter behag, når de gør en udseende. Mens det bedste tidspunkt at beskytte underjordiske kabler fra skader er på det tidspunkt de placeres i jorden, skabe gophers ikke problemer først senere. Mens forgiftning lovovertrædere kan synes den bedste rute af handling, er andre indstillinger også tilgængelige.

Instruktioner

•Enclose ledning til at blive begravet i materialer--som en plastovertraek--at gøre wire mindst 1,75 inches i diameter. Gophers kan åbne deres kæber at tygge på varer 1 tommer i diameter; at gøre det tættere til 2 inches bør forbyde gopher's evne til at tygge på den underjordiske wire.

•Dæk kabel på alle sider med mindst 6 inches af groft grus, mindst 1 tommer i diameter eller større. Dette kan gøres efter den oprindelige begravelse, men vil kræve jorden for at blive gravet op omkring wire--tidskrævende hvis du gør det selv og dyrt hvis du leje en anden til at gøre det. Men dette er en effektiv løsning, som gophers foretrækker at grave sig ned omkring grus af denne diameter, og skal forlade den underjordiske kabel alene.

•Trap gopher gør skaden. Dette kan gøres med en af flere kommercielle fælder lavet specielt til gophers, som kan købes online eller på garden levere Centre. Nogle sorter fælde dyr humant, giver mulighed for frigivelse andetsteds; mens andre afsendelsen væsen for bortskaffelse af kroppen.

•Flood den gopher burrow at tvinge det ud og tilskynde den til at flytte andre steder. Dette fungerer godt for gophers, der er nye til området, snarere end etablerede kolonier, og er mere humane i foråret før nesting begynder. Hælde store mængder vand--som flere 5-gallon spande vand--i en hule hul vil oversvømme tunnellen system hurtigt.

•Brug naturlige rovdyr såsom hunde, slanger, stinkdyr eller væsler at modvirke gophers fra opholder sig, eller for at dræbe og fjerne dem fra området. Tiltrække rovfugle såsom raptors eller snoretræk ugler, der spiser unge gophers er en effektiv teknik, der kan udnyttes på områder, der er mere landlige.

Tips & advarsler

  • Baiting gopher fælder ikke nødvendigt; dog kan en hurtigere resultat opnås fra markedsføring peanut smør, æbler, salat og gulerødder i fælden.
  • Fældefangst gophers kun virker på en lille befolkning, og det kan være tidskrævende. Hvis du mener der er talrige gophers på arbejde i området, kan ringer i pest-administrationsselskabet være et bedre valg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com