Hvordan man forebygger jord Erosion

June 1

Hvordan man forebygger jord Erosion

Hvert år land erosion skaber alvorlige problemer for økosystemet og privat ejendom, både. Erosion, som påvirker næsten 40 procent af verdens landbrugsjord, ødelægger de naturlige levesteder for alle slags planter gennem nedbrydning. Grad er erosion en naturlig proces, der fjerner jord i nogenlunde samme takt, som det er udskiftet. Undersøgelser har dog vist, at mennesker forårsage et flertal af erosion. Det betyder også, at der er skridt, der kan træffes for at forhindre erosion, også.

Instruktioner

•Plant træer, blomster og andre planter i jorden du frygter kan være at blive udhulet. Deres rodsystemer vil hjælpe forankre i jorden og forhindre jord erosion.

•Brug måtter eller af de andre erosion-forebyggelse produkter tilbydes i haven butikker eller online. Måtter er et stof, der er fastsat på den ramte jord og tillader planter og vegetation til at vokse gennem det, dermed holde rodsystemet og beskytte jorden mod erosion.

•Tilføj barkflis eller gødning til din jord. Ikke alene vil det bidrage til at fremme plant vækst, det vil tilføje en beskyttende lag gennem der regn og afstrømning løber langsommere til at beskytte jordbunden.

•Build en støttemur (lavet af mursten eller andre sten) til at beskytte din jord mod erosion. En væg vil tjene som en barriere for at fastholde enhver vand, der kan forårsage afstrømning. Det vil også hjælpe med at holde dine planter velnærede.

Tips & advarsler

  • Plantning græs er en anden måde for at forhindre erosion på kort sigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com