Hvordan man forebygger jorderosion & jord forurening

October 29

Hvordan man forebygger jorderosion & jord forurening

Efterhånden som flere og flere træer er fjernet under skovrydning og kemikalier anvendes ukritisk at kontrollere ukrudt og insekter, bliver vores jord stadig nøgne. Arealer, der er blottet for top jord kan nemt eroderet og skyllet væk under en svær regnstorm. Gødning fra dyr eller kemikalier, der anvendes for ukrudt eller insekt kontrol kan også passere gennem jorden skaber et andet problem - jordforurening. Blive en forvalter af dit miljø ved at følge trin til at reducere og forebygge jorderosion og jordforurening.

Instruktioner

•Plant græsfrø. Køb en god kvalitet græsfrø og en særdeles velegnet til din græsplæne eller område, hvor jorden udhulet. Vælg en dag i det tidlige forår, efter sneen er smeltet, og når der er ingen chance for regn forudsagt for de følgende par dage. Rake og forsigtigt skrabe på tværs af overfladen af din jord og anvende en kompost for at hjælpe feed jorden og arbejde det ind i jorden med en rake. Bruge en frø sprederen eller drys græsfrø med hånden og følge anvisningerne på græs frø pakke for ordentlig dækning. Plantning af træer og buske er også en glimrende måde at forhindre jorderosion.

•Applicer et lag af økologiske muld som komposteret gødning, knuste skaller, halm, fyrrenåle eller bark chips på overfladen af jorden. Brug en rive til jævnt spredt barkflis og vand jorden bagefter. Mulching ikke kun forebygger jorderosion, men også forbedrer sundheden for jorden, skærer ned behovet for konstant vanding og hæmmer ukrudt.

•Opret en læhegn langs grænsen for din ejendom ved at plante en række træer eller høje buske til at fungere som en vind barriere. Installere en sne hegnet kan også hjælpe kraftig vind fra udhule din jord.

•Prevent jordforurening ved at afstå fra at bruge kemikalier for at kontrollere ukrudt og insekter i din have, på din græsplæne eller omkring træer eller planter. Anvende dækningsmateriale for at kvæle ukrudtet eller bruge en økologisk foder/ukrudt produkt, som forhindrer sætteplante rodvækst på tidspunktet for spiring. Rene snavs fra omkring planter og træer da insekter trives i disse miljøer. Vokse resistente typer af frugt og grøntsager og plante blomster, der tiltrækker mariehøns, som igen lever af insekter som bladlus, mider og skalaer. Hvis kemikalier er påkrævet, korrekt bortskaffelse af beholdere, da containerne kan nedbryde og yderligere sive ned skadelige kemikalier i jorden, forårsager forurening af jorden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com