Hvordan man forebygger korrosion

July 24

Når metal er udsat for fugt i luften, kan skader forekomme. De fleste metaller reagerer med ilt skaber rust, der kan føre til korrosion. Når vand fra regn, fugtighed eller andre kilder kommer i kontakt med en metal overflade, ilt opløses forårsager en reaktion. Men der er måder at du kan beskytte metal overflader mod korrosion, dermed øge holdbarhed og slid af et produkt med metaldele.

Instruktioner

•Vælg produkter fremstillet af noncorrosive metaller såsom rustfrit stål og aluminium, når det er muligt. Du kan også vælge jern eller stål produkter, som har overflader overtrukket med en korrosionsbestandigt materiale som zink, eller som har været dyppet i andre galvaniseret belægninger.

•Applicer belægninger som uorganiske maling. Denne ekstra lag af belægning mellem metallet og atmosfæren bidrager til at forebygge mod korrosion. Disse særlige formål maling kombinere lille zink eller aluminium metaller folier med en silikone harpiks, der giver beskyttelse svarende til metalbelægningen. I modsætning til de ekstremt høje temperaturer skulle anvende metalbelægningen, kan anti-korrosive malinger anvendes i lufttemperatur ligesom andre malinger.

•Installer kobber eller kobber legeret VVS korrekt under jorden for at forhindre jord korrosion. Dårlig dræning og fugt er vigtige faktorer, der bidrager til korrosion af kobber rørledninger. En løs lag af opfyldning såsom kalksten eller ært grus skal sættes ned i renden før om kobber rør.

•Hold elektriske forbindelser ren. Efter rengøring terminaler på en bil eller lastbil batteri, skal du bruge fingrene til at anvende et tyndt lag vaseline for at forhindre korrosion. Dette fungerer som en fugemasse på alle udsatte metaldele skal syre eller vand fra batteriet splash.

•Rens og tørre blade af haveredskaber efter hver brug. Dette fjerner fugt. Vaske væk jord fra hakker og skovle og River før lagring væk i et køligt og tørt sted. Efterlad ikke værktøjer udenfor hvor de kan blive våd. Før sætte haveredskaber væk for vintersæsonen, vaske dem med sæbe og vand, tør dem og derefter gnide motorolie på metaldele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com