Hvordan man forebygger krabbe græs om sommeren

June 24

Hvordan man forebygger krabbe græs om sommeren

Par ukrudt forårsage så meget af en hovedpine for husejere som krabbe græs. Fra slutningen af foråret gennem sensommeren, kan krabbe græs hurtigt formere og tilsyneladende overtage din værftet på ingen tid. Den bedste teknik til at undgå krabbe græs indebærer anvende kemiske pre emergent ukrudtsmiddel på din græsplæne i det tidlige forår. Dermed bør forlade din værftet udseende Plys og weed-fri.

Instruktioner

•Vælg en regn - og vind-fri dag at anvende post emergent herbicid på din plæne. Fyld din græsplæne sprederen med ukrudt-drab granulat. Juster indstillingen for din sprederen baseret på de henstillinger, der findes på din taske af herbicid.

•Wait gælde indtil efter om morgenen dug er fordampet, men jorden er stadig fugtig. Begynd at skubbe din sprederen i spor, ligesom du ville samtidig slår græs.

•Kapacitet din græsplæne to dage efter herbicid anvendelse hvis du oplever tørre vejrforhold; ellers give ca 1 tommer vand pr. uge. Anvend gødning tre eller fire uger efter din herbicid anvendelse, som vil fremme udviklingen af tyk tørv for at forhindre krabbe græs fra indstilling i.

Tips & advarsler

  • Undgå at klippe dit græs for kort. Ved at trimme mere end en tredjedel af græs bladet på et tidspunkt, vil du give krabbe græs med en mulighed for at sætte i, især i enhver skaldede pletter forårsaget af din klipning.
  • Overvåge tilstanden af din græs under og efter anvendelsen af post emergent herbicid. Hvis du se græsset begynder at vende brun, der betyder, at du har anvendt for tunge med en koncentration og skal straks begynde vanding for at fortynde den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com