Hvordan man forebygger maling fra blødning når maleri striber

June 13

At være kreative ved at male striber eller geometriske figurer er en måde at tilføje spænding til vægge. Spændingen er tabt, men når tapen trækkes væk fra væggen for at finde, at maling har blødte under båndet. Lille touch-ups er nogle gange nødvendigt efter et maleri projekt. Men ville det ikke være vidunderligt at fjerne malere tape og finde en perfekt linje. En god tætning mellem båndet og væggen er vigtigt at forhindre, at maling blødning ind på en anden farve.

Instruktioner

•Tryk på kanterne af malere tape fast på væggen. Brug din tommelfinger til at forsegle alle åbne rum mellem væggen og båndet.

•Når en pensel, maling væk fra midten af malere tape snarere end maleri på væggen mod båndet. Hvis du maler på væggen mod båndet er der en bedre chance for, at malingen vil sive under kanten af båndet.

•Paint over kanten af malere tape med grundfarven af væggen. Lad malingen tørre, men fjerner ikke malere tape. Grundfarven er nu lukket kant af båndet, og du kan male farven på stribe på væggen. Når malingen er tør, fjerne tape for at afsløre en perfekt malet stribe.

Tips & advarsler

  • Når du har malet en del af din stribe ved siden af tape med en pensel, kan du bruge en maling rulle til at dække det større vidder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com