Hvordan man forebygger modermærker fra at spise en have

April 5

Hvordan man forebygger modermærker fra at spise en have

Muldvarpe kan skabe ravage i haven selv på deres lille størrelse 6 til 8 inches i længden. En misforståelse om muldvarpe er at de lever af haveplanter, men en muldvarp kost egentlig består af insekter som snegle og regnorme. Skader på planter er et resultat af modermærker gravende gennem deres undergrundstunneller og fodring på insekter i nærheden af rødderne af planter.

Instruktioner

•Dig huller i områderne i haven og sted glasflasker i hullerne, forlader halsen af flaskerne overjordiske. Støjen fra vinden blæser mod flasker vil drive modermærker væk fra haven.

•Kontrollér en muldvarp frastødende ud af castor olie og flydende opvaskemiddel. Bland en 1/2-cup hvert af castor olie og sæbe til at oprette en koncentrat. Måle 2 tbsp. af koncentrat og bland det i 1 gallon af vand. Spray blandingen i haven.

•Sæt haven trådnet i jorden under planterne. Dette vil holde modermærker fodring på insekter i nærheden af rødderne af planterne.

•Grow eller køb eucalyptus blade. Sted eukalyptus blade i hullerne gravet af modermærker. Muldvarpe kan ikke lide duften af eukalyptus og vil holde sig væk fra den.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com