Hvordan man forebygger modermærker & Voles

December 4

Hvordan man forebygger modermærker & Voles

Muldvarpe og mosegrise har lignende navne og udseende, og de begge skader yards i deres forskellige måder. Muldvarpe grave i jorden og lever af orme, insekter og larver. De fleste modermærker spiser ikke planter, men undertiden skader planter gennem tunneling aktiviteter. Mosegrise spise bark, grønne planter og frø. Forhindrer, at muldvarpe og mosegrise ind i din værftet indebærer at fjerne deres fødekilder eller gøre disse fødekilder utilgængelige. Når de vises i din værftet, kan fælder effektivt kontrollere disse skadedyr.

Instruktioner

•Fjern alle mulige mad kilder til muldvarpe og mosegrise i haven i slutningen af vækstsæsonen. Store frø og fugl foder i metal eller glas containere, som gnavere ikke kan få adgang til. Fjerne døde plantematerialer.

•Tag barkflis at lade jorden fryser om vinteren. Må ikke være frosne jord giver et ideelt miljø for muldvarpe og mosegrise adgang til jorden. Hvis du ønsker at lægge muld på flerårige planter, vente, indtil jorden fryser for at gøre dette.

•Sæt en grus eller slagger barriere omkring din have grunde til at beskytte dine planter mod mosegrise. Barrieren skal nå en højde på 18-24 inches over jorden, en dybde af 6-8 inches under jorden og en bredde på 1 fod eller mere. Skarpe aske partikler forhindre mosegrise fra gravende ind i jorden for at søge efter planter til at spise.

•Sno kommercielle plast træ vagter, hønsenet eller mesh omkring grundlaget for træer strækker sig omkring 6-8 inches i jorden. Dette forhindrer markmus spise bark af træer.

•Mow græsplæne regelmæssigt for at opretholde den anbefalede højde for den særlige type af plænegræs du vokser. Fjerne græs strå efter slåning. Også fjerne ukrudt, der vokser i din plæne. Disse praksis reducere fødekilde af engen markmus.

•Spray denatonium benzoate på plant underlag til at tilføje en ubehagelig smag, afskrække mosegrise fra at spise dem. Ikke spray det på spiselige vegetabilske materialer.

•Sæt mus snap fælder med jordnøddesmør eller bacon lokkemad på tunnel åbninger og vigtigste baner når du ser muldvarpe og mosegrise i din værftet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com