Hvordan man forebygger Storm afstrømning vandskader i din have

March 31

Hvordan man forebygger Storm afstrømning vandskader i din have

Nøgne jord i områder som haver nemt vasker væk med storm afstrømning, forlader din have strippet af næringsstoffer og jord nødvendig for planterne. Snavs, snavs og nogen kemikalier, du bruger i haven bliver forurenende stoffer til lokale vandkilder, når de vasker i storm kloakker. Ændre din værftet for at reducere storm vandafstrømning og absorbere vandet i jorden hurtigere beskytter lokale ressourcer og din hjemmeavlede afgrøder.

Instruktioner

•Flyt din have til en anden del af værftet hvis det ligger i vejen for storm vandafstrømning. Overvåge strømmen af vand under kraftig regn, så du kan identificere en bedre område af haven. Lavtliggende områder er ofte mest modtagelige for overskydende vand. At sætte din have på en skråning øger også chancerne for erosion som regn vand løber ned ad bakken.

•Build rejst senge i din haven område at løfte din have ud af jorden. Den højere placering af planterne holder dem væk fra strømmen af overskydende regnvand. Brædder eller blokke bruges til at bygge de højbede hjælpe med at aflede strømmen af vand omkring haven, så planterne ikke er beskadiget. Hvis din have på en skråning, kan tilføje terrasser bremse afstrømning til mindre erosion og skader.

•Dæk jord i haven med barkflis at reducere erosion. Laget barkflis hjælper med at holde jorden på plads.

•Compost dit haveaffald, så det ikke rive af storm vandafstrømning. Den resulterende kompost sætter næringsstoffer tilbage i din have, så dine planter vokse godt. Stærk planter er bedre i stand til at holde jorden på plads og kan lide færre skader, hvis nogle afstrømning gør sin vej gennem haven.

• Indsamle regnvand fra dit tag med regn tønder. Traditionelle nedløbsrør tillader vand til at flyde over jorden. Hvis din have er nær nedløbsrør, kan de direkte afstrømningen lige ind i din have. Selv om haven ikke er i vejen, ved hjælp af regn tønder reducerer samlede storm vandafstrømning og tillader dig at hente vand til senere brug i haven.

•Plant en regn have i nærheden af din have til at tilskynde regnvand til at suge ind i jorden i stedet for køre over overfladen. En regn have går normalt i et lavtliggende område hvor regnvand løber. Planter hjemmehørende i dit lokalområde arbejde bedst for regn haven, som de er velegnet til regn og vækstbetingelser i området. Native vilde blomster og prydplanter græs er eksempler på planter til brug i haven.

•Tag store områder af nonpermeable overflader, såsom konkrete puder. Hvis din garden er beliggende nær en gårdhave eller andre store, nonpermeable struktur, er vandet tilbøjelige til at køre lige over overfladen og ind i din have. Hvis du ikke kan fjerne disse flader, skal du flytte din have til et andet område.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com