Hvordan man forebygger sygdomme & Bugs på roser

October 9

Hvordan man forebygger sygdomme & Bugs på roser

Roser kan være en smuk, majestætiske tilføjelse til dit hjem haven eller landskab. Steg planter og buske kommer i et stort udvalg af farver, størrelser, former og dufte til at passe med personlige smag eller udendørs landskabspleje stil. Når du planter roser, kan du beskytte dem ved at lære om forskellige måder at forebygge sygdomme og bugs fra at angribe og ødelægge dem.. Når angrebet af sygdomme eller bugs, kan nogle problemer fortsætter og i sidste ende ødelægge din smukke planter.

Instruktioner

•Purchase spray materialer fra en haven forsyning butik for at forebygge fejl og sygdom problemer. En spray er mere effektive til at forebygge skader end en støv materiale. En spray bør være en insekticid og den anden skal være en fungicid.

•Spray både toppen og bunden overfladen af bladene af din steg plante eller bush med insektgiftspray og fungicid spray. Når det er muligt, spray med fungicid når det regner for at forhindre sort plet sygdom.

•Hold dine roser tørre ved at plante dem hvor der er tilstrækkelig luftbevægelse og tidlig morgensol. Dette vil hjælpe med at forhindre visse sygdomme, såsom black spot og meldug.

•Prune døde, syge eller angrebne blade fra dine roser, når du bemærker dem. Dette vil hjælpe med at forhindre problemet i at sprede sig til resten af planten eller bush.

•Undgå beskæring roser for meget. Hver skyde bør have mindst to småblade, som hver indeholder fem blade. Denne beskæring teknik vil hjælpe med at holde roserne, sund og stærk.

Tips & advarsler

  • Alle sprays vil have lidt forskellige instruktioner om hyppigheden af sprøjtning. Læs etiketten grundigt og Følg fabrikantens anvisninger.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com