Hvordan man forebygger tåget spejle

May 18

Tåget spejle er en ulempe, men ikke en enorm hindring, især hvis du ved hvordan man skal håndtere problemet på forhånd. Spejle ophobes tåge efter varme udgives i luften og blander sig med køligere temperaturer. Denne tåge afregner på alle objekter i steder som dit badeværelse, men er mest synlige på et spejl. Denne metode vil lære dig hvordan du kan forhindre dette i at ske. Denne metode kan også hjælpe, når det kommer til bilen spejle, køkken spejle eller bare om enhver spejl i eller omkring dit hjem.

Instruktioner

Forpakket en beholder med bilvoks. Du kan finde relativt billige otte-ounce containere for omkring $10. Hvis du ønsker endnu mere effektivitet på spejle i dit hjem, oprettet en fan eller forlade dit loft fan på at holde luftstrømmen i gang, som vil forhindre damp fra bygningen.

•Før tager et brusebad i dit badeværelse, anvende en fjerdedel mellemstore del af bilvoks på din rag. Gør det samme for enhver spejl i dit hjem, der har bør for at blive befriet af damp samling.

•Spread voks på spejlet, og sørg for at dække alle dele af det med et tyndt lag.

• Lad det tørre voks. Det tager kun fire eller fem minutter.

•Buff spejl med rag igen, ved hjælp af en tør en del af det for at dække hele overfladen. Nu kan du tage dit brusebad. Voks vil indsamle dråber vand på spejlet, men vil være let at gennemskue, i modsætning til tyk damp og tåge. Også, hvis dit badeværelse har en fan, slå dette for at reducere damp. Kølig luft vil hjælpe med at forhindre varm damp fra indsamling på spejlet.

Tips & advarsler

  • Brug kun et tyndt lag voks, når der dækker spejlet. En kraftig oprustning af voks på et spejl vil forårsage udtværing. Også, gentage denne metode en gang hver uge. Husk, en fan eller åben dør, der giver luftstrøm ind i et rum vil hjælpe med at holde spejlet tåge-fri. At holde spejle ud af solen hjælper så godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com