Hvordan man forebygger urenset spildevand

September 10

Hvordan man forebygger urenset spildevand

Urenset spildevand kan udgøre en sundhedsfare for mennesker og dyreliv. Hvis dit hjem har sin egen septiktanke system, der er altid en risiko for, at ubehandlet spildevand træder miljø. Et korrekt vedligeholdt Septisk system gør det usandsynligt, du vil støde på problemet. Der flere ting du kan gøre for at sikre din septiktanke system kører gnidningsløst uden problemer.

Instruktioner

•Hire en septisk-servicefirma til at udføre årlig inspektion af din septiktanke system til at kontrollere for lækager og se hvis tanken behov for pumpning. Har virksomheden foretage eventuelle nødvendige reparationer.

•Hav septiktank pumpes når det er nødvendigt. De fleste septiktanke skal pumpe om hvert tredje år, afhængigt af hvor meget affald din husstand producerer. Hvis mængden af akkumulerede faste stoffer i din septiktank bliver for høj, ender de med at blive frigivet fra tank sammen med det flydende spildevand. Legemer tilstoppe jord i din drain felt, forhindre jord fra at absorbere og filtrering af affald. Dette er fører til urenset spildevand akkumulere på din ejendom.

•Minimize brug af din renovationsafgifter eller brug det ikke på alle. Affald fra en renovationsafgifter vil forårsage din septiktank til at fylde mere hurtigt og fungere mindre effektivt.

•Conserve vand i dit hjem for at reducere mængden af spildevand, der går ind i din septik system. Lave nogen utætte vandhaner eller toiletter, og gøre dit vasketøj over flere dage i stedet for at gemme den til at gøre på én dag.

•Undgå at hælde skadelige kemikalier og rense ned din afløb eller toiletter. Disse stoffer vil dræbe bakterier, der nedbryder spildevandet. Andre ting at holde ude af din septiktanke system omfatter kaffegrums, fedt, pesticider, antibiotika, maling, tamponer, cigaretskod og papirservietter. Alle disse elementer enten dræbe gavnlige bakterier eller ikke vil bryde ned i septiktank.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com