Hvordan man forebygger Voles

February 20

Mosegrise er også kendt som eng mus. Ofte forveksles med hus mus, to er faktisk dyr. Mosegrise har mindre ører, en kraftigere krop og en kortere hale. De bor uden for og rejse via et system af underjordiske huler og overjordiske baner. Baner er skjult under et tyndt lag af plantemateriale såsom græs udklip, og de forbinder hule indgange. Mosegrise er ansvarlig for skade på haver og foder på en række almindelige grøntsager som rødbeder, salat og tomater. De har også nyde gnave på barken af frugttræer. Der er måder at forhindre markmus og de skader, de forårsager.

Instruktioner

Hvordan man forebygger Voles

•Tag plantematerialet, der giver dækning til markmus baner. Efter slåning din græsplæne rake op alle græsafklip. Slippe af døde blade og børste bunker. Tynde ud områder af tykke vegetation omkring det område du ønsker at forhindre markmus. Holde din græsplæne som kort så korte som muligt uden at dræbe det.

•Erect et hegn. University of California Davis plantebeskyttelse Institut anbefaler et ståltrådshegn "mindst 12 inches over jorden med en maskestørrelse på 1/4 tommer eller mindre" til at forhindre mosegrise i haven. Placer hegnet, så ca seks til 10 inches er begravet under jorden. Dette vil hjælpe med at forhindre markmus ved at blokere ethvert forsøg på at tunnel under det.

•Sæt hofteholdere omkring træer til at forhindre mosegrise fra skader dem. Et træ bælte er en beskyttende cylinder fremstillet af metal eller plast, der omslutter foden af en træstamme. Dette bør også være delvist begravet under jorden som trådnet hegnet. Gøre bælte højere end nogen forventede snefald.

University of California Davis plantebeskyttelse tyder på genbrug af tomme dåser og plastic mælk kander til at gøre beskyttende hofteholdere for mindre anlæg. Fjerne begge ender af en kan oprette en beskyttende kegle eller Skær forsigtigt bunden og toppen af en halv-gallor eller fuld gallon plastic mælk beholder med en kniv eller saks.

Tips & advarsler

  • Modermærker er aktiv året rundt, både i løbet af dagen og natten.
  • University of California Davis plantebeskyttelse Institut anbefaler mod at bruge kemikalier til at forhindre eller kontrollere markmus.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com