Hvordan man genoplade min vindue Air conditionere enhed

February 9

Hvordan man genoplade min vindue Air conditionere enhed

Et vindue aircondition udsender kun kold luft, når det er opladet med en tilstrækkelig mængde af kølervæske gas. Gemt i en beskyttet del af enheden, kølervæske eller kølemiddel, ikke slidt eller fordampe, men bittesmå utætheder kan få det til gradvis sive ud. En klimaanlægget med utilstrækkelig kølervæske stopper producere kølig luft effektivt og tager længere tid at køle rummet. Selv om tilføjelse af kølervæske er et vigtigt skridt, når du forbereder en air condition for sommersæsonen, kan det være nødvendigt at genoplade enheden et par gange i løbet af sæsonen.

Instruktioner

•Spread et håndklæde eller ark på en plan del af gulvet i nærheden af en stikkontakt. Fjern air conditionere enhed fra vinduet, og sæt den på arket.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder den enhed metalkappe casing. Forstå den løs shell fast, og skub det off enhed til at afsløre metal cylinderen, kaldet kompressoren. Hvis kabinettet ikke glider ud, og løsne de skjulte skruer i de midterste eller indvendige hjørner.

•Undersøg de to slanger på kompressoren, og Find de større en. Du vil indsætte kølevæske gennem denne slange. Også undersøge de to ventiler på kan af kølevæske. Forbinde større ventil eller service ventil, til større slangen på kompressoren.

•Tilslut tryk ventil eller mindre ventilen på kølevæske kan, til den mindre af de to slanger på kompressoren.

•Plug klimaanlægget til en stikkontakt. Tænd for klimaanlægget til den fedeste indstilling til at starte opladningen. Kølevæske vil langsomt begynde at flyde ind i systemet.

•Fortsæt at oplade klimaanlægget indtil kølevæske kan er tom. Sluk enheden, og frakobl plug for at stoppe levering af strøm. Afbryde slanger fra ventilerne.

•Skub metalkabinet tilbage på enheden. Brug skruetrækkeren til at genindsætte skruer, stramning indtil de er sikre. Geninstallere klimaanlægget i vinduet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com