Hvordan man gør en buksetrold pige soveværelse

February 21

Hvordan man gør en buksetrold pige soveværelse

Børn går gennem buksetrold fase udvikler i et hurtigt tempo og lære nye færdigheder hver dag. Når dine buksetrold pige er alderen mellem 1 og 3, kan du føler, at Gartneriet, der var så perfekt til hende når hun ikke længere var en baby møder hende stadigt skiftende behov. Under hensyntagen til de vigtigste faktorer, kan du designe en ny plads til hende der vil være både funktionelt og stilfuldt.

Instruktioner

•Skriv ned et budget baseret på hvad du har råd til at bruge på dit barns soveværelse. Ser på den nuværende børnehave til at se hvad du kan genbruge; Du kan have en krybbe, der konverterer til et lille barn seng eller en kommode, der kan være malet for at give den et friskt nyt udseende.

•Farve rum ved hjælp af maling og tilbehør. En neutral baggrund--f.eks. hvid, creme eller beige--vil ikke dato og virker med alle andre farver. Tilføje pornoblade hånd gennem sengetøj, gardiner og andet tilbehør i feminine farver, citron gul, lilla og pink.

•Sæt vinyl wall stickers til at tilføje motiver og mønstre på væggene. Styre fri af temaer baseret på tegneseriefigurer, der vil dato hurtigt. Klistermærker kan skrælles og flyttes eller udskiftes så ofte som du ønsker, og vil ikke skade væg overflade.

Forpakket møbler dine buksetrold pige vil stadig kunne bruge i et par år. En fuld størrelse kommode eller skab kan virke for stor til hende nu, men de vil vare meget længere end børnehave stykker. Den eneste undtagelse til dette er hendes seng; hun skal sove i en krybbe, indtil hun er klar til et lille barn seng.

•Pick bløde møbler der matcher din farveskema eller tema, undgå men kræsen, frilly tekstiler. Det er bedst at gå til holdbar, let at vaske elementer til en toddler's soveværelse, som 100 procent bomuld eller en bomuld/polyester blanding.

•Opret en plads til spilletid i hendes værelse. Buksetrold mellemstore bord og stol vil give hende et sted at sidde, læse og male. Udbudt justerbare hylder til bøger og robust, tilgængelige lagerbeholdere.

•Sæt et blackout blinde til vinduet for at stoppe tidligt om morgenen lys fra vågner barnet. Vælg en i en neutral nuance, der kan bruges i mange år fremover. Hænge gardiner foran det at gøre området vindue ser pænere ud. For en blød nightlight, installere en lysdæmper eller bruge en plug-in nightlight.

•Fit vindue låse, sætte sikkerhed dækker på elektriske stikkontakter, tillægger væggen tunge stykker af møbler og har ikke efterfølgende elektriske kabler inden for hendes rækkevidde. Tænk på sikkerhed, når du planlægger hvert aspekt af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com