Hvordan man gør en hjemmelavet hydroponiske vokse kabinet

February 23

Hvordan man gør en hjemmelavet hydroponiske vokse kabinet

Ved hjælp af en hydroponiske kabinet er en fantastisk måde for folk, der bor i barske klimaer, eller dem, der bor på steder uden en masse udendørs plads til at vokse næsten enhver type af anlægget. Dyrke blomster og grønsager i næsten ethvert lukket rum med en hydroponiske system.

Instruktioner

•Monter lampe til undersiden af låget af papirkurven kan ved at sætte skruer gennem lampen og låget og stramning nødder på anden siden. Orientere lampen, så det skinner ned i papirkurven.

•Line papirkurven kan med plast presenningen. Fyld dåsen med vand og næringsstof løsning ifølge forholdet anvisningerne på pakken.

•Klippe flere huller i Styrofoam bord til størrelsen af bunden af plast kopper. Kopperne skal passe stramt ind i hullerne, med bunden af kopper lidt under niveauet for bestyrelsen. Stikke huller i bunden af kopper.

•Klippe Styrofoam bestyrelsen til at passe i papirkurven kan, flydende på vandet. Fyld skålene med jord medium og din ønskede plantefrø. Låget lægges tilbage på papirkurven og flytte vokse kabinet til hvor det er praktisk. Tilslutte lampen og give planterne en passende mængde lys om dagen, afhængigt af arter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com