Hvordan man gør en mudder indstille gulv

February 19

En mudder sæt gulv er et styrket cement gulv base beregnet til at yde ekstra støtte til fliser sammenlignet med et typisk tynde-sæt flise program. Mudder sæt gulve er placeret direkte på beton, beton backer board eller træ paneled undergulve. Fliser kan placeres på mudderet sæt gulvet når det er tilladt at helbrede noget, med øget tykkelsen og mesh styrkelse af gulv hjælper til at holde vægten af den flise stabile i årtier.

Instruktioner

•Tag snavs fra gulvet ved at feje gulvet med en stiv-strittede kost. Snavs kan interferere med placeringen af mudder sæt gulv materialer.

•Dæk overfladen af gulvet med et lag tjære papir til at fungere som en barriere, fugt. Spredning tar papir i et enkelt lag med kanterne af rækker overlappende 1 tomme. Klip tar papiret til at passe når det er nødvendigt med en hobbykniv, og sikre tar papiret på gulvet ved hjælp af hæfteklammer placeret med en hammer hæftemaskine hver seks inches. Sikre tar papir til betongulve med et lag asfalt mastiks som klæbemiddel istedet for benytter hæfteklammer.

•Dæk lag tjære papir med et lag af 2,5 gauge trådnet, også overlappende 1 tomme langs sømme. Skære den trådnet til at passe med tin snips, og sikre trådnet på plads med 1-tomme galvaniseret tagdækning negle placeret hver 6 inches. Ikke søm masken for at betonplade undergulve. Trådnet vil blive holdt på plads af placeringen af laget mørtel, selv.

•Forbered mørtel mix for mudderbehandlinger på gulvet ved at blande vand med en keramisk gulv mix mørtel i en morter boks, indtil mørtlen er våd nok til at holde sammen når samlet i en bold i hånden. Du kan blande med en haven hakke til at få den rette konsistens.

•Pour mørtel blandes over trådnet på gulvet. Tryk blandingen gennem trådnet på tjære papir, og derefter opbygge tykkelsen af laget mørtel til mindst en 3/4-inch dybde. Bruge en 2-af-6 bestyrelsen tryk mørtel på plads og udjævner det lidt på dens overflade.

•Sørg for at lag af mudder er niveau ved at placere en tømrer niveau langs toppen og derefter udglatning mørtel efter behov med bestyrelsen. Fylde hele gulvets overflade med mudder, der dækker alle de tjære papir og mesh. Vent 24 timer efter dækker gulvet for at tillade mudder til fast op nok til montering af fliser.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com