Hvordan man gør en Pushup på en sofa

June 22

Hvordan man gør en Pushup på en sofa

Når det kommer til øvelser, der hjælper du styrke og tone din overkrop, nogle af oldies er stadig godbidder. Blandt de mest gavnlige kropsvægt øvelser derude er pushup, som du sandsynligvis fået at vide i high school gymnasieklasse. For at tilføje nogle variation til denne fælles øvelse, skal du bruge din sofa for at ophøje dine ben eller arme.

Incline Pushup Starter

Du er sikkert allerede klar over "knæ ned" variation af de pushup, som du kan gøre, når ikke du er helt stærk nok til at gøre med din krop i planke position. Du kan også bruge jeres couch for en anden nem variation på pushup. Placer dine hænder på bagsiden af din sofa, omkring skulder-bredde fra hinanden, og derefter rette dine arme og placere din krop ind i en lang lige linje. Spænd din mave og sænke din krop ned, stopper, når dit bryst er lige over i sofaen overflade. Gøre et sæt af 12-15 gentagelser, tage en pause og prøv et andet sæt.

Lidt hårdere

Når du har mestret den første type af sofaen pushup og de to sæt er let at gøre, gå op til en anden variation, der gør det lidt hårdere. Denne gang brug sæde del af sofaen i stedet for sofaen tilbage, som får du en masse lavere til jorden. Hvis du har flytbare puder, kan fjerne dem gøre udøvelsen nemmere at gøre. Har til formål at gøre et sæt af 12-15 gentagelser, med fokus på at holde din krop i denne lange lige linje uden svungne din nederste del af ryggen mod gulvet.

Tilbagegang Pushup

Tilbagegang pushups er blandt de sværeste former for pushup. Denne version, at placere toppen af fødderne på sædet del af sofaen, igen at fjerne hynderne hvis det er muligt. Ret din krop ind i en planke position med dine hænder på gulvet lidt bredere end skulder-bredde fra hinanden. Spænd din mave og bøje dine albuer til at sænke din krop nedad, trækker hovedet tilbage en smule når det bliver tæt på gulvet så at du er i stand til at sænke din krop ned lidt længere. Tryk på din krop tilbage opad, holde din ryg lige. Har til formål at gøre 12-15 gentagelser, og derefter tilføje et andet sæt, som du vinde styrke over tid.

Variationer

Hvis du gør nogen form for øvelse igen og igen for en periode af tid, dine muskler bliver tilpasset og du kan opleve, at ikke du var at gøre gevinster i styrke du engang. For at undgå det, prøv at tilføje nogle variation i din pushup rutine. Skifte mellem nedgangen og hældning pushup, eller prøve forskellige håndstillinger. Flytte hænderne tættere sammen så de er omkring seks inches fra hinanden for at fokusere mere på triceps. Sprede dem lidt bredere til fokus på den øvre bryst. Eller løft ét ben eller arm fra gulvet eller på sofaen for at tilføje endnu flere intensitet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com