Hvordan man gør en vandrette armeringsjern til blok vægge

March 30

Hvordan man gør en vandrette armeringsjern til blok vægge

Byggesten vægge er en forholdsvis ligetil proces, som nogen gør-det-selv med lidt ekstra tid og grundlæggende konstruktion erfaring kan udrette, men avancerede metoder er nødvendigt fra tid til anden. For eksempel, mens en lille væg (omkring 4 fod i højde) ikke behøver nogen styrkelse, vil noget større end det kræve placering af armeringsjern i væggen. Stål armeringsjern fungerer som en forstærkning, når kombineret med styrken af beton, og for store vægge skal du placere det såvel vertikalt som horisontalt.

Instruktioner

•Measure højden på din væg som din længde og skære ned stykker af armeringsjern til at passe. Hvis du er ved at opbygge en mur, der er længere eller højere end en længde af armeringsjern, vil du overlapper stykkerne af et par inches og sikre dem sammen. Ellers kan du klippe stykker med en gering sav og klinge.

•Sæt afsnittet armeringsjern på bakken i saven, skylle op mod hegnet, som er bagsiden del af bakken. Holde det på plads med din off-side og trække på aftrækkeren med dine vigtigste hånd. Skubbe klingen i armeringsjern med dine vigtigste hånden på aftrækkeren og håndtere.

•Sæt armeringsjern på 24-tomme mellemrum i hele samlet struktur, både vertikalt og horisontalt. Med hule mursten, de lodrette sektioner vil være mellem hulprofiler af mursten, men med solid mursten vil de være i leddene. Tie off afsnittene vandret til de lodrette sektioner med wire slips. Også sikre overlappende stykker med wire slips. Dække dem i betonen til at begrave armeringsjern.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com