Hvordan man gør et badekar udskiftning for at forbedre dit badeværelse

December 17

Hvordan man gør et badekar udskiftning for at forbedre dit badeværelse

Hvis din nuværende badekar er gamle, forældede eller revnet, er det mest sandsynlige tidspunkt til at erstatte det-- og lakering det kan ikke være en mulighed. Du kan erstatte i stedet for lakering, hvis du ønsker en anden størrelse eller en anden type af karret. En ny badekar kan tilføje værdi til dit badeværelse og opdatere rum, hvis du renovering af det. Erstatte et badekar indebærer at fjerne gamle og kan være en omfattende opgave. Det er muligt at fuldføre denne opgave, men det vil tage nogle arbejdskraft og værktøjer til slut.

Instruktioner

At fjerne den gamle badekar

•Shut off den vigtigste vandforsyning ved at dreje både vand ventiler til højre. En kompression ventil er for to håndtag vandhaner, såsom brusere. Du bliver nødt til at slå begge ventiler ud--én lukker for vandet og en er for varmt vand. Vand ventilen kan være placeret i nærheden af badekar i badeværelset i en vægpanel eller i kælderen.

•Tag vægpanel nær badekar så du har adgang til rør bag badekarret. Løsn skruerne holder panelet med en flad skruetrækker. Hvis du ikke kan nå rørene på denne måde, kan du nødt til at skære væk en del af væggen med en sav.

•Løsn afløbsrør, der er forbundet med badekar med en skruenøgle. Fjerne slip møtrik (en sekskant-formet møtrik, der forbinder overløb rør og badekar SI) med en skruenøgle.

•Træk off varmt og koldt vand vandhaner ved at skrue dem med en flad skruetrækker eller Phillips, afhængigt af hvilken type skruer du har.

•Tag off balje surround ved at skære caulk holder den på plads i kanterne med en hobbykniv. Brug et brækjern til at støtte dig i at trække off surround og løfte kanterne af surround. Hvis der er fliser, skal en fjern det med kolde mejsel og hammer. Kun fjerne omkring fire inches af flise til at afsløre klippene.

•Pry rundt i kanten af badekarret med et brækjern til at fjerne den. Du skal bruge en anden person til at hjælpe dig med at udføre. Bruge en bajonetsav til at skære i bredden af karret til at støtte dig i at fjerne den. En bajonetsav bevæger sig frem og tilbage og bruges til tykkere materialer.

Du installerer den nye badekar

•Carry nye karret ind i badeværelset - skal du højst sandsynligt en anden person til at hjælpe dig. Placer den nye badekar i position og flytte afløb rør så de line op med passende afløb huller. Bruge træ shims nedenunder eller på siderne af karret til at hjælpe med at sikre det, så det ikke bevæger sig. Klip bøjler på bagsiden af karret for at holde det på plads. Disse skal bare glide på og snap på plads.

•Sæt afløbet og vandforsyning rør. Du vil forbinde dem i omvendt rækkefølge, du har fjernet dem. Start med de rør, der er tættest på væggen og arbejde mod karret. Bruge en skruenøgle til at stramme dem på tilslutningerne.

•Tilføj en tynd streg af blikkenslager er kit rundt om kanten af afløb og presse afløb og SI fælles landbrugspolitik på plads. Skub drain proppen i afløbet åbning.

•Skru de varmt og koldt vand vandhaner på fittings på levering rør med en skruenøgle. Placer en lille mængde af fælles sammensatte på rør gevind til at forsegle tilslutninger. Våbenskjold plade eller dekoreret dække over vandhaner og spænd med en skruetrækker. Fastgør hane håndtag med en skruetrækker.

•Udskift enhver inventar, du var nødt til at fjerne. Tænd for vandforsyningen og kontrollere, at det fungerer korrekt. Foretage justeringer om nødvendigt på dette tidspunkt. Erstatte karret surround og enhver fliser, du fjernede.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com