Hvordan man gør indendørs udsmykning med planter

March 26

Hvordan man gør indendørs udsmykning med planter

Indgyde dit hjem med en frisk stil af udsmykning med planter. Levende planter forbedre luftkvaliteten og blomster tjene som naturlige luftfriskere. Tilføje en pop af lyse grønne farve til en neutral-hued plads. Fyld tomme hjørner, hylder og vindueskarme med dekorative krukker fyldt med grønne planter. Udsmykke dit køkken med krydderurter som timian, basilikum og oregano, som også kan bruges til at tilføje smag til dine livretter.

Instruktioner

•Vælg en plads til at dekorere med planter. Forvandle en vinterhave til en tropisk-inspirerede pusterum med grønne planter og eksotiske blomster som orkideer og fugle paradis. Oprette en spa-lignende atmosfære i dit badeværelse ved at udfylde naturlige terrakottakrukker med en bred vifte af grønne planter. Hænge en vin eller vedbend over køkkenvask til at tilføje en rolig haven vibe til rummet.

•Pick en plante-venlig plads i rummet. Undgå at placere planter i nærheden af et varmeapparat, pejs eller i en kold, utætte plads. Sørg for, at det sted, du vælger funktioner masser af sollys til at fremme en sund plante fotosyntese proces.

Forpakket en hårdfør plante, der vil trives i indeklimaet. Vælg en plante til at koordinere med din udsmykning stil. For eksempel, hvis din stue indeholder en strand tema, vælge en subtropisk plante. Populære indendørs planter omfatter bambus palms, aloe vera, begonier, bonsai kaktus, pelargonier, vedbend, papir hvide og philodendrons.

•Decide på en dekorativ plante pot. Vælg en pulje, der matcher din samlede værelse decor stil. Hvis dit værelse er udstyret med en kunstnerisk stil, vælge en håndmalet keramiske pot til at vise en plante. For et slankt og moderne look, vælge en mat sort eller skinnende sølv pot. Forbedre southwestern-inspirerede stue med en kaktus i en terracotta pot.

•Gruppere flere planter. For at udfylde et hjørne eller stort rum med flere potteplanter, skal du vælge blade i forskellige størrelser. For en interessant kig, gruppe et ulige antal planter; Placer to mellemstore planter på begge sider af en høj palm.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har tid til at pleje en levende plante, dekorere med realistiske plast eller silke planter i stedet.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com