Hvordan man gør skræl og Stick fliser til en Backsplash

December 5

Skræl og stick vinyl fliser kommer i en bred vifte af farver, stilarter og teksturer. Du kan skære disse billige fliser ned til 4 eller 2 tommer fliser til at skabe en unik backsplash eller installere dem i deres oprindelige størrelse for et mere enkelt look. Fordi skræl og stick fliser ikke kræver yderligere lim, kan du anvende dem med lidt rod i køkkenet. Vær kreativ med farver og teksturer til at skabe en backsplash, der kan gå op på minutter og ser godt ud.

Instruktioner

•Measure backsplash området hvor du planlægger at installere skræl og stick fliser. Oprette en dublet layoutområdet i nærheden på gulvet. Placer din skræl og stick fliser på gulvet i dette område til at bestemme din endelige layout. Begynder hver sektion af backsplash layout i nederst i midten og flytte udad at opnå den mest afbalancerede look.

•Klippe fliser i den form du ønsker, og til at passe installationen af backsplash, på en vinyl fliser fræser. Bruge cutter ligesom en papir cutter til at gøre rene, lige nedskæringer i vinyl. Bruge et barberblad omhyggeligt fjerne dele af fliser til at rumme afsætningsmuligheder.

•Peel opbakning fra fliserne og tryk dem på væggen hvor du vil have dem installeret. Tage din tid og line up fliserne ordentligt, begynder nederst mod counter og arbejder op til at skabe lige linjer. Følg den skabelon, du har foretaget på gulvet for at få det look, du ønsker.

•Anvend en kagerulle til tryk på skræl og stick fliser på væggen fast. Selvklæbende i vinyl fliser tørrer aldrig ud, så du får brug for pres for at hjælpe det overholde permanent plads. Lean din vægt ind i roller at få så meget pres på fliser som muligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com