Hvordan man grave, Form & opbygge et fundament for et værelse tilsætning

September 9

Hvordan man grave, Form & opbygge et fundament for et værelse tilsætning

Opbygge grundlaget for et hjem tilføjelsen kræver mere planlægning end den oprindelige fundament for huset. Ordentlig planlægning af instituttets bestemmer niveauet af gulvet af tilføjelsen. I mange tilfælde er det ønskeligt, at ud over at være lig med det eksisterende hus gulvniveau gulvniveau. En lille fejl i planlægningen og opførelsen af instituttets tilsætning kan forlade gulvet niveauer uoverensstemmende.

Instruktioner

•Calculate dybden af fundamentet. Begynde med den påtænkte gulvniveau i huset. Dette kan kræve en skæring eller bore et hul i ydervæg af det eksisterende hus til at bestemme gulvniveau. Derfra, beregne højden af footings, foundation, plade, strøer og gulvbelægning at afgøre den nødvendige dybde af udgravning. Afstikke omkredsen af den påtænkte tilføjelse.

•Excavate jord fra området foundation. Kontrakt med professional med en rendegraver eller gravemaskine for større projekter eller begynder at grave med en skovl for mindre områder. Udgrave til niveauet for den beregnede bunden af footings at skabe skyttegrave for foundation giver om en to fod arbejdsplads på hver side af fundamentet. Hvis du bruger udgravning udstyr, er det almindeligt at skovl foden eller deromkring af snavs tættest på husets eksisterende fundament i hånden til at reducere risikoen for skader til hjemmet.

•Build footings. Brug 2 x 6 tommer eller 2 x 8 tommer tømmer til at oprette formularer for footings. Placer formularen tømmer 12 inches fra hinanden og satse på plads. Niveau toppen af footings på den beregnede position i toppen af footings. Nail fod formularer til indsatserne. Hælde cement i former og plan cement med toppen af formularerne ved at trække et bord på tværs af toppen af formularerne. Murske til cement let og lad tørre.

•Tilføj foundation materialer. Opbygge grundlaget for enten cement blokke eller permanent behandlede tømmer, afhængigt af den ejere præference. Betonblokke er lagt på plads med mørtel mellem footings og første kursus af blokke. Fortsæt med at tilføje kurser af blokke, indtil den beregnede toppen af fundamentet er nået. Behandlet tømmer fundament er bygget med en bunden karmen, en vandret bord boltet til fod ved hjælp af Ankerbolte, nitter og en top vindueskarm. Hankatte er lodret støtte medlemmer af foundation fordelte hver 16 inches på center. Top karmen er naglet til toppen af knopperne. 1/2-inch behandlede krydsfiner dækker sider af instituttets træ med otte penny negle.

•Back fylde arbejdsområder på hver side af fundamentet af skovler snavs på plads. Jorden bevæger sig udstyr kan anvendes til større projekter. Hvis det er muligt, placere nogen undergrund eller ler i bunden af ryggen fyld og sted muld øverst i udgravningen. Gem nogle jord til at fylde vil enhver bilæggelse der forekomme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com