Hvordan man hænge vedhæng lys Over køkken Bar

September 17

Hvordan man hænge vedhæng lys Over køkken Bar

Vedhæng lys er inventar, normalt for en enkelt pære, der hænger fra loftet på et reb, kæde eller stive rør. De er velegnet til spisning kroge, barer, tællere og lounger. De laver fremragende accent lys, og kan også bruges som en vigtigste belysning kilde over et lille område. Vedhæng lys fås med sockets for glødepærer og fluorescerende pærer, halogenpærer eller lysdioder. De kommer i mange forskellige former og størrelser, og er nemme at installere.

Instruktioner

•Measure den tilgængelige lodrette plads til at bestemme den ønskede højde mellem loftet og pærer, selv. Denne måde, vil du vide hvor lang hals af vedhæng lys skal være, ved at fratrække højden af armaturet sig fra denne måling.

Forpakket en pendel (eller flere lys) passer til din smag og behov.

•Locate steder i loftet, hvor du vil installere lysene. Du kan gøre disse holdninger nøjagtige ved hjælp af tælleren som et referencepunkt, og derefter bruge en plumb bob for at markere de tilsvarende steder på loftet.

•Plan dine ledninger, hvis nødvendigt. Du kan springe dette trin, hvis der er allerede ledninger hvor du planlægger at hænge lys. Hvis ikke, du bliver nødt til at bygge en løkke i en eksisterende kredsløb. På denne løkke vil være lyskontakten og alle lys. De vil oprette forbindelse til en eksisterende kredsløb på en enkelt placering, som skal være omsluttet af en elektrisk samledåsen.

•Installer ledninger, hvis nødvendigt. Igen, kan du springe dette trin, hvis ledninger er allerede på plads. Du skal bruge standard 12-2 G kabel, med to service ledninger (dvs. type 12-2) og en nøgen jordledningen (dvs. G). Sørg for at de-energize alle kredsløb inden arbejder på dem. Hvis det er muligt, installere ledninger over loftet, ude af syne og sikker. Ellers kan du installere det i beskyttende elektrisk ledning, der løber langs loftet. Køre ledning ned på væggen bag det hvis det er muligt eller andet på ydersiden i conduit, til hvor din switch boks vil gå.

•Installer switch boks, hvis det er nødvendigt. Hvis der er allerede en switch boks, og alle de nødvendige kabler er allerede på plads, kan du springe dette trin.

•Saml halsen af vedhæng lys. De fleste lys vil komme med en kæde eller en rod; i andre tilfælde vil du nødt til at købe materialet selv. Juster længden af halsen, så armaturet vil være i passende højde. For ikke-stive strukturer som reb eller kæde, kan du hænge ekstra materiale til en dekorativ effekt.

•Monter vedhæng lys i loftet, efter installationsvejledningen. Dette vil bestå enten til sikring af et beslag til loftet og derefter sikre hals til det, ellers bore et hul i loftet med et hul så.

•Tilslut kredsløb ledninger til lampen, følge installationsvejledningen. Sørg for at du forbinde de rigtige ledninger for at undgå risikoen for fremtidige elektrisk stød eller medføre ildebrand.

•Saml armatur, som nødvendigt. Skrue i pære, relancerer kredsløbet og teste lys for korrekt funktion.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com