Hvordan man hæve pH med Borax

November 27

Er pH-niveau højt eller lavt? Det er et spørgsmål, du ville få omkring din swimmingpool, akvarium eller haven, hvor en konstant pH-værdi er afgørende. Vand har en neutral standard af syv pH. Hæve pH med Borax, fordi dit vand brug mere basisk for at stabilisere en væskes surhedsgrad. Borax puster nyt liv brint-ion aktivitet fordi det bliver en standard pH løsning når blandet med vand. En simpel Borax blanding kan måles til at styre lav pH niveauer i husholdningernes vand funktioner naturligt.

Instruktioner

•Measure ten ounces borax i en måling cup og hæld det i en stor skål. Begynd at røre den tørre ingrediens, som du hæld varmt vand i skålen. Rør rundt og hæld vand i Borax, indtil Borax helt opløses. Tilføje flere Borax i væsken, indtil vandet er helt mættet med Borax. Du vil have en mættet vand og Borax løsning når Borax flager begynde at akkumulere i bunden af skålen og ikke opløses i vandet.

•Kør løsningen til det vand, der har en høj surhedsgrad. Tilføje en kop Borax og vand løsning i vandet med en lav pH. Den Borax løsning er ca en kop Borax blanding til 100 gallon af surt vand. Bruge en lang håndterede rake for at agitere hoveddelen af vandet når Borax løsningen er blevet tilføjet.

•Wait en time før kontrol pH-niveau i det behandlede vand. Det tager kun et kort stykke tid for Borax til at hæve pH-niveau i behandlet vand. Du vil tilføje flere Borax løsning til det behandlede vand afhængigt af, hvor Sure det behandlede vand var før du tilføjer Borax. Kontrolleres med et pH-meter og fortsætte med at tilføje løsning når det er nødvendigt. Den normale pH i vand er en pH på syv. Lavere pH niveauer vil blive rejst efter tilføjer Borax løsningen. Borax har en stabil pH af ni point syv, er masser af nok alkalisk at hæve pH i vand, der kæmper for at holde en pH-værdi på 3 eller højere.

Tips & advarsler

  • Bære handsker når blanding og bruge Borax løsninger. Løsningen kan udtørre din hud, hvis du dykke ubeskyttet hud oploesningen over længere perioder. Gemme løsningen i en plastik skål med låg fra dyr og børn. Bruge behandling, når en uge indtil vandet har prellede fra en lav pH. Fortsætte med at tilføje små mængder af Borax løsningen i vandet en gang om ugen for at opretholde en sund pH-niveau.
  • Spilde en Borax løsning på græsset vil tørre ud området og forårsage en døde stedet for et antal uger, hvor det blev spildt. Klip plænen meget kort på de steder, hvor Borax er spildt. Græsset vil vokse tilbage til sin sunde tilstand efter et par uger. Lad ikke dyr, kæledyr, eller mennesker forbruge Borax løsningen, det er giftigt i høje koncentrationer. Kontakte en giftkontrolcenter i tilfælde af en indtagelse.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com