Hvordan man hånden stempel et loft

January 30

Hvordan man hånden stempel et loft

Må ikke undervurdere den virkning, et malet loft kan få på et værelse. Selvom resten af rummet er smukt dekoreret, et almindeligt eller umalet loft kan ødelægge effekten, hvis nogen ser op, som de kan, hvis en uensartet loftet trækker øjet. Maling frimærker ikke kun eliminere behovet for at male hele loftet (medmindre du vil), disse designs kan trække øjet opad for de rigtige grunde. Hvis male loftet i et soveværelse, kan du oprette en hel landskab på loftet for at nyde når du slapper af i sengen.

Instruktioner

•Undersøg dit værelse og bestemme hvilken slags design du ønsker. Grænsen designs binde kanterne af loftet i værelset uden at du behøver at dekorere hele loftet. Skakternet design tilbyder visuel interesse, men kræver en større indsats.

•Vælg en maling farve og et stempel design. Malingen farve bør koordinere med resten af rummet. For eksempel, hvis du elsker den lyse grønne i dine gardiner og har brug for mere af det i dit værelse, sætte det på loftet. Din stempel kan være en simpel firkant eller kan være nyhed som en fleur de lis eller et dyr.

•Klippe, en af de store paneler fra en gammel korn boks. Tape op åbent låg klap på toppen af boksen, skaber en lavvandet pap bakke. Skær et lille rundt hul i den ene ende, så du kan holde bakken som en malers palet.

•Pour lidt af din maling i magasinet, lige nok til at gøre en lille vandpyt. Placer din stempel på bakken, også.

•Sæt din trappestige på kanten af rummet. Uanset dit design, starte på kanterne af rummet for at sikre kontinuiteten.

Anslag dysefastgørelsen tryk din stempel i malingen og dup den på en ren del af bakken. Centrere stempel over det område, du ønsker at dekorere og tryk fast, lige op. Bringe stempel lige ned. Gentag indtil hele loftet er dekoreret.

Tips & advarsler

  • Prøv at bruge metallisk eller glow-in-the-dark maling til at oprette en mousserende eller glødende nattehimmel.
  • Oprette din egen, meget store, stempel fra en silikone bageplade. Bruge metallisk maling til at oprette et skakternet "tin loft" design.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com