Hvordan man høste Broom halm

November 17

Broomcorn er ikke en form for majs. Det er en høj, grasslike, stilk plante, der ligner korn, men har ingen kolber og ikke bærer majs. De fleste broomcorn er vokset til levere børster for koste i industrielle indstillinger og brugerdefinerede hjemmelavet koste. Det er vigtigt at vide det bedste tidspunkt at høste broomcorn og hvordan du forbereder det til at gøre din egen koste.

Instruktioner

•Harvest broomcorn stilke i efteråret, når de grønne stilke har slået brun.

•Klippe ned stilke på en solrig dag, har helst om morgenen efter solen brændt ud dug. Skæring våde broomcorn er sværere. Skære stænglerne omkring 6 inches over roden med en sikker værktøj såsom en hedge cutter. Stænglerne er tyk, og med en kniv er vanskeligere og farligere.

•Lay stilke ud til tørre, forlader omkring tre inches mellem stilke. Stilke skal i så meget sol som muligt for hele dagen.

•Undersøg stilke nær slutningen af tørring dag og kigge efter skadedyr på stilke. Hvis du ser skadedyr skader såsom betydelige tygge huller på en stilk, smide det væk. Det er sandsynligt, at skadedyr lever i stokken, som svækker det. Også smide stilke viser skader såsom svær bøjninger og pauser. Stilke med sorte pletter, som angiver mug, bør også blive kasseret. Disse beskadigede stilke ville ikke vare gennem tørringsprocessen.

•Tag stilke til en tør placering som en garage eller laden før mørkets frembrud at beskytte dem mod fugt. Gemme dem stående op. På dette punkt, er er acceptabelt for stilke til at røre hinanden. De kan være bundet ind i bundter til at spare plads.

•Tør stilke for mindst tre uger mere. Når de er helt tørre, de er meget sprøde. Opbevar ikke brændbare materialer i nærheden af stilke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com