Hvordan man høste græskar & Squash

August 14

Hvordan man høste græskar & Squash

Kommer falde, græskar og vinter squash er klar til høst. Disse hård skorpe frugt butik meget godt og er nød i supper, salater eller stege hele vinteren. Vide, hvordan man høste din græskar og squash er vigtig, da forkert håndtering under høsten kan have en skadelig virkning på holdbarhed. Både græskar og squash er høstet på samme måde, selv om græskar er generelt overladt til at helbrede en uge eller deromkring før forbrug.

Instruktioner

•Lad frugt på vinstokken til at helbrede i feltet indtil den første frost, eller lige før den forventede dato for den første frost.

•Undersøg frugt for en hård skorpe og ensartet farve for græskar og en hård skorpe, der ikke kan være punkteret af din negl for squash. Vinstokke bliver tørret og døde-ser på dette tidspunkt.

•Klippe frugt ud vin med neglesaks eller haven saks, forlader omkring 2 til 3 inches af stilk på græskar, og omkring en tomme af stilk for winter squash. Ikke bære enten frugt af stokken, som vægten af frugten kan forårsage stilk til at rive væk fra frugt.

•Wash frugt i en 1-til-10 blegemiddel til vand løsning at fjerne alle snavs og dræbe bakterier eller patogener på sværen. Tør godt med en klud.

•Cure græskar i 10 dage i et tørt og køligt sted (en lille stald er ideel) ved temperaturer på omkring 80-85 grader Fahrenheit og 80-85% relativ luftfugtighed. Squash behøver ikke kurere.

•Opbevar frugter på et porøst underlag (træ er at foretrække) uden frugt at røre ved. Holde på et temperaturområde på omkring 50 til 55 grader Fahrenheit. Græskar vil gemme i tre til fire måneder, og afhængigt af squash fra seks til otte uger (acorn squash) og op til seks måneder for Hubbard squash.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com