Hvordan man høste lidenskab vin frø

May 11

Lidenskab vin--videnskabeligt kendt som Passiflora incarnata, og også kaldet passionsblomst, granadilla og maypop--er en flerårig plante hjemmehørende i det sydøstlige USA. Det byder på attraktive stedsegrønne blade, spiselige frugter og duftende, eksotiske udseende lilla og hvide blomster, med en pjusket frynser omkring midten. En subtropisk plante, lidenskab vin trives i frostfrit områder som Florida og Gulf Coast, hvor det ofte er uddannet til at vandre malerisk over hegn, buegange og espalier. Ud over den lilla-blomstrende lidenskab vin er der også en gul sort, som er mere modtagelig for kulde end sin slægtning. Frø af lidenskab vin kan høstes fra frugten. Ved at følge nogle retningslinjer for ordentlig høst, kan du samle og forberede lidenskab vin frø til at skabe en ny generation af disse usædvanlige blomster.

Instruktioner

•Tilvejebringelse din lidenskab vin med andre vinstokke i nærheden til at hjælpe med bestøvningen; nogle passion druesorter, der bærer ikke frø, medmindre befrugtet af en anden vin. Husk, at passion vinstokke skal være mellem to og tre år gamle før de kan producere frugt.

•Sørg på udkig efter frugterne af lidenskab vin, der vises i foråret og modnes i efteråret. Afhængig af sort, frugterne bliver lilla og blomme-lignende eller gylden gul, og lidt større end en kylling æg. Frø - op til 250 af dem--er gemt inde i den indre hulrum, sammen med den gennemsigtige, gelé-lignende frugt.

•Gather lidenskab vin frugter fra jorden i det tidlige efterår, vente, indtil de er betydeligt overmodne og er faldet af vin af sig selv.

•Anvend en skarp, ren kniv til at skære frugten åbne. Øse ud formen frø de bær, der omgiver dem, læg dem i en wire si og køre vand over dem. mens gnider dem mod skærmen.

•Sæt frøene på et stykke køkkenrulle når vandet løber klart. Fjerne resten af frugten ved at gnide frø againsrt hinanden.

•Sæt lidenskab vin frø dem i en kop vand til at bestemme deres kapacitet til at spire. Hvis frøene er levedygtige, vil de synke; Hvis ikke, theuy vil flyde. Kassér alle frø, der er flydende.

•Plant lidenskab vin frø umiddelbart efter høst for bedste spiring. Ifølge webstedet Californien sjældne frugtavlere har rengjort og opbevaret frø en lavere og langsommere hastighed af spireevnen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com