Hvordan man høste løg frø

February 12

Du kan starte løg i en garden fra "sæt", som er grupper af små, umodne løg, som gartnere starte fra frø og derefter transplantation. Nogle gartnere også starte løg planter direkte fra frø. Du kan nemt indsamle frø fra modne løg blomster, men få en løg plante til at producere blomster kan være udfordrende. Du kan lære at høste løg frø i bare et par skridt.

Instruktioner

Hvordan man høste løg frø

•Se for dine løg til at blomstre. Løg er toårige planter, hvilket betyder, at de blomstrer hvert andet år. Som sådan, vil mange løg ikke blomstre i løbet af en normal vækstsæson. Lejlighedsvis, når vejret om sommeren bliver cool nok for løg til at vokse hvilende og derefter varme nok til vækst at begynde igen, er løg "lokket" til sigtning, eller producere blomster.

•Undersøg lederen af blomst til tegn det fading. Lederen af en løg blomst er formet som en stor globus og består af masser af bittesmå blomster. Hver blomst vil producere et antal af frø. Som frø udvikler, hver enkelt lille blomst vil begynde at visne og kan endda begynde at falde nogle frø. Når de fleste af blomsterne på hovedet er døde, klippe hovedet ud.

•Sæt løg hovedet i et køligt, tørt sted i mindst tre uger. På dette tidspunkt, kan du hænge løg hoveder for at forbedre tørring. Det kan være nyttigt at tørre frø hoveder over avis at fange frø, der kan begynde at falde.

•Tag frø fra de tørrede blomster. Mange af frøene vil begynde at falde som blomsterne fortsætter med at tørre. Du skal fysisk fjerne nogle af frøene. For at gøre dette, holder de tørrede hoveder over et stykke i avisen og forsigtigt rulle dem mellem hænderne. Frøene vil falde på avisen.

•Sæt tørt frø i en kuvert og gemme dem i et køligt tørt sted. Hvis der holdes tørt, vil disse frø vare et år. Hvis du ønsker at holde dem længere, gemme dem i en krukke med et tørremiddel.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com