Hvordan man høste løg planter

January 15

Fordi løg vokser under jorden, er det svært at sige, hvornår man skal høste dem. Det er derfor vigtigt, at vide, hvordan man fortælle fra undersøge løg blade over jorden, når det er tid til at høste løg. Høst på det rigtige tidspunkt vil forsikre din løgene er store, men ikke overmodne.

Instruktioner

•Harvest løg før de har stoppet voksende underground, hvis du kan lide grønne løg. Grønne løg er klar til at blive høstet når bladene er mindst 5 inches høj. Længere eller højere, løg blade betyde større løg pærer og stærkere løg smag. Høste grønne løg ved blot at trække dem fra jorden. Løg blade kan også høstes hele sæsonen til at tilføje smag til retter som røræg og salater.

•Undersøg løg blade. Løg med blade, der begynder at bliver gule og falder over i bunden af anlægget har stoppet voksende underground og er klar til at blive høstet. Når de fleste af bladene slatne, farveløs og liggende på jorden, lad løgene i jorden for endnu en uge til 10 dage. Undgå at efterlade dem i jorden længere, da de kan begynde at rådne.

•Træk løg fra jorden når du har bestemt, de er klar til at blive høstet. Hvis løg er plantet dybt eller jorden er hårde skal du muligvis bruge en kultivator til at hjælpe dig med at løsne løg fra jorden. Ellers, tag fat i toppen af løg og træk opad. Det er bedst at høste løg i morgen og lægge dem på stedet for at lade dem begynde at tørre i solen.

•Cure løg efter høst. Hærdning er den proces som løg er tørret og forberedt til opbevaring. For at helbrede løg, skal du holde dem på et tørt sted direkte sollys i mindst to uger. Hvis det er muligt, placere dem i en mesh pose og holde dem varme og tørre for to uger. Skær bladene fra løg (som på dette punkt bør være brun og uudviklede) om 1 til 2 inches over pæren. Gemme dem i en mørk køligt som en kælder eller kælder.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com