Hvordan man høste regnvand med kunstvanding metode

July 9

Hvis du bor i et tørt sted, såsom sydvest, nedbør er begrænset og fordampning satser er hurtig. Stedet for at bruge din dyrebare drikkevand for at vande din have, er høst af regnvand en effektiv måde at opfylde dine træer og have fugt behov. Regnvandsopsamling også reducerer belastningen på offentlige ressourcer og giver dig en gratis måde at holde vand til din ejendom. Når høst vand skal du have en måde at fange, aflede og opbevare regnvand til senere brug.

Instruktioner

•Locate et sted på din ejendom, der vil give afstrømning til regnvand som et tag eller rejst fast overflade. Når det regner, kigge efter et sted, hvor en god mængde vand løber ned af dit tag.

•Dig en base et par inches dyb hvor du ønsker at sætte tønden. Læg et lag aske blokke i hul at gør det niveau for tønden. Placer tønden på toppen af blokke.

•Measure og skær et hul i toppen af tønden, så vandet kan komme ind. Størrelsen af hullet vil afhænge af størrelsen af din levering system. Installere en blad fangst på toppen af tønden at forhindre døde blade fra indsamling inde.

•Opret en måde at aflede vandet fra taget ind i tønden. Vedhæfte en downspout til din tagrende og dirigere den ind i åbningen på toppen af tønden. Skær downspout med en nedstryger, så det hviler lige over den tønde indløb. En alternativ mulighed er at oprette en regn kæde, som vil indvarsle vand fra dit tag eller rejst overflade i tønden.

•Drill et hul i toppen af tønde til at rumme et overløb rør med en diameter på mindst 2 inches. Tråd røret direkte ind i tønden. Anbring Teflon tape og silikone caulking omkring tråde til at fastgøre den. Punkt røret så vandet overløb fra huset.

•Installer en spidsende i din tønde. Bore et 15/16" hul til en 3/4" slange spidsende et par inches fra bunden af tønden. Gevind studs ind i hullet. Fastgør med skiver på begge sider og en møtrik inde. Anbring Teflon tape og silikone caulking omkring tråde til at fastgøre den.

•Tilslut et soaker slange til spidsende og føre det ud til din have. Tænde ventilen, når du ønsker at vande din have. Tyngdekraften vil tage vand til dine planter. Alternativt kan du bruge spidsende til at fylde en vandkande og levere vand på den måde.

Tips & advarsler

  • Undlad at installere en rensning enhed, hvis du bruger vandet til at fodre din have. Dog skal du rense vandet, hvis du ønsker at drikke den.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com