Hvordan man høste stikkelsbær

July 19

Hvordan man høste stikkelsbær

Stikkelsbær er små spiselige bær, der kan spises plain eller bruges i tærter, gelé, marmelade eller syltetøj. Når plukket mens stadig grøn, de har en syrlig smag at nogle nyde. Hvis venstre på bush længere, stikkelsbær mørkere til en mørk gul, orange eller røde farve og blive sødere. Når overmodne, vil stikkelsbær falde ud i bushen på jorden.

De fleste stikkelsbær buske har torne, der gør nogle ekstra forholdsregler nødvendigt under høsten.

Instruktioner

•Tag på haven læderhandsker og en tyk, langærmet skjorte til at beskytte dine hænder og underarme fra de tornede grene.

•Pick et stikkelsbær off bush til at gøre en smag test. Denne måde vil du vide hvis stikkelsbær er på den rette grad af modenhed til din præference før du høste resten. Stikkelsbær, ligesom andre små frugter, skal plukkes i køligt morgentimer mens de er stadig cool.

•Sæt en spand nær stikkelsbær bush. Bruge haven Sakse til bekkasin ud stængler tilsluttes anlægget af stikkelsbær. Placer stikkelsbær forsigtigt ind i din spand.

•Fortsæt snipping indtil du har høstet så mange stikkelsbær som du ønsker. Tag spanden indendørs og forsigtigt dumpe indholdet på dit køkkenbord.

•Fjern de resterende stammer fra stikkelsbær i hånden. Anbring stikkelsbær i en beholder og opbevares i køleskab dem, indtil du er klar til at bruge dem. Når du er klar, Placer stikkelsbær i en salatslynge og skyl dem under cool, rindende vand til at fjerne snavs eller forurenende stoffer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com