Hvordan man igen dækker stol bunde

October 14

Hvordan man igen dækker stol bunde

Re dækker stol bunde er en omkostningseffektiv måde at give stole nyt liv og modernisere deres udseende. Nogle stol bunde har dæmpning skum i stor tilstand. Disse stole, genbruge eksisterende skum. Skum, der har opløst eller er kompromitteret kan udskiftes og igen dækket. Shop for stof, der er holdbare og helst polstring kvalitet. Ud over iført dårligt, materiale beregnet til andre anvendelsesformål er ofte tynde og viser konturerne af skum under det.

Instruktioner

•Drej stol på hovedet ned og skru stol sæde fra rammen. Hvis arbejder på mere end én stol, Bland ikke stole og andre stol bunde op. Holde stole med deres oprindelige bunde sørge for skruehullerne linje når ompakke.

•Dæk stol bunde uden at fjerne gamle fabric og udfyldningen, især hvis gamle stof er noget tynd og skum polstring er i god stand. Dette vil fremskynde projektet. Tykke nye stof vil glatte pænt over eksisterende stof, og dens bulk og tekstur vil dække ufuldkommenheder fra installationen.

•Pry hæfteklammer af stof og træ stol bunden med en flad-head skruetrækker hvis fjernelse polstring. Trække stoffet ud og tjek tilstand af skum polstring, hvis der er nogen. Udskifte gamle polstring med high-density skum mellem 1 tommer og 2 inches tyk, eller pad stolen med den tidligere polstring. Sætte stolen bunden på skum og bruge en farvet markør til at spore form af stol nederst på skum. Cut skum på linjerne markør med en saks eller bruge en savning motion med et barberblad-bedrift enhed.

•Lay stof valg på en solid overflade nedad. Sted stol bunden på stof med siddepladser side af stol nederst på stof. Kig på retning det mønstrede stof går og være sikker på, at stoffet er centreret korrekt på stol bunden. Spore omkring bagsiden af stof med en markør, forlader nok langs omkredsen til wrap under stol bunden. Kontroller, at fremstilleren ikke bløder op på anden siden af stoffet. Skære på streg for at gøre et nyt cover.

•Saml den nye stol pude stykker. Placer træ stol bunden på en fast overflade med siden at sidde på opad. Placer figuren skum på toppen af træ stol bunden, efterfulgt af polyester pladevat. Bruge pladevat til et blødere udseende og følelse pude, men udelader det hvis du ikke ønsker det. Anvende den batting om 1 tomme tyk på toppen af skum. Placer centreret møbelstof over skum og pladevat. Forstå hele stakken og vend det. Du ser nu på undersiden af træ stol bunden. Peer under vendt bunken for at sikre, at stoffet er centreret.

•Træk stof henslængt og opad som du folde og samle små sektioner. Trække ikke stoffet for stramt eller vil det vise skum polstring disposition gennem stoffet. Ikke alt for løs enten, eller stoffet vil synke. Korte små sektioner, omkring 2 inches fra hinanden, omkring den nederste kant af stol bunden. Fan-fold hjørnerne eller gøre en straight hjørne fold og Hæft grundigt. Push stifter ind i stoffet, hvis det er nødvendigt at holde stof midlertidigt som du omgå stol bunden. Trim overskydende stof med en saks. Placer de færdige pad sidder side på en robust overflade og sætte stol rammen på, ved hjælp af skruer, der blev fjernet.

Tips & advarsler

  • Hvis skruehullerne få afklædt, bruge en lidt længere og bredere træ skrue i stedet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com