Hvordan man isolerer væggene mellem værelser

August 23

Hvordan man isolerer væggene mellem værelser

Støj og kolde eller varme passere let gennem vægge, der ikke er isolerede. Du kan tilføje isolering til en plads til at øge de støjdæmpende effekt eller at beskytte rummet fra overdreven varme eller kulde. Isolerende indvendige vægge med udvendig isolering kan dog oprette brandfare, på grund af tilstedeværelsen af elektriske ledninger og rør. Ark af skum eller folie isolering kan installeres under drywall at isolere plads til støj og temperatur. Ark isolering af denne karakter kommer på ruller og er relativt tyndt.

Instruktioner

•Tag enhver eksisterende væg der dækker for at udsætte væggen studs, herunder vindue eller dør rammer og støbning.

•Drej ud ark af skum eller folie isolering. Skære plader lig med længden af væggen med en hobbykniv. Arkene er sammensat af tynde, isolerende materiale, der er ideel til installation under vægbeklædning og skæres nemt til.

•Staple den første række af isolering til væggen med tre til fire hæfteklammer pr. stud. Arkene skal køre vandret fra den ene side af væggen til den anden at begrænse sømmene. Hæft materiale til den ydre kant af knopper gennem de isolerende ark.

•Installer en anden række over den første række, overlappende hver kant af 2 eller 3 inches. Tilføje en tredje række, hvis nødvendigt.

•Hire en entreprenør til at installere drywall over isoleringen. Du kan installere drywall for at spare penge. Husk at korrekt mudder og tape alle sømmene før maleri.

Tips & advarsler

  • Ark isolering har betydelige R-værdier, den hastighed, hvormed varme, kulde og støj er filtreret, hvilket gør den ideel til indvendige applikationer. Hvis du skulle montere ark isolering over eksisterende gipsvæg og montere et andet lag af væggen der dækker over det, vil du øge den isolerende effekt samt væggens tykkelse. Montering i isoleringen over den eksisterende vægbeklædning anbefales ikke, men kan være effektiv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com