Hvordan man jage bier fra en Eave

December 24

Om at være meget gavnlige insekter, ville ikke de fleste mennesker overveje bier de bedste hus gæster eller ønsker de at tage op permanent opholdstilladelse. Bier elsker at bygge deres reder under nogen beskyttede vandret struktur, hvilket gør tagskægget af dit hus eller garage et oplagt mål for angreb. Bikuben er styret af en dronning, og vedligeholdes af hendes droner, og den eneste måde at jage bier fra tagskægget er at slippe af dronningen.

Instruktioner

Nældefeber udenfor tagskægget

•Tape en sort plast trash pose over toppen af en stor plast trash kan. Brug gaffatape. Sikre kanterne af posen hele vejen rundt kan, så der er ingen løs mellemrum eller mellemrum mellem skraldespanden og posen.

•Klippe to passage 6-tommer slidser i midten af posen med en hobbykniv, at skabe et "X" formet åbning over midten af kan

•Tag hiven efter mørkets frembrud, som bierne er den mindst aktive efter mørkets frembrud. Bære en sværvægter, langærmet skjorte og et par tungt arbejdshandsker. Klatre op en stige efter mørkets frembrud og spray ekspanderende spray-skum isolering ind i åbningen af den bi bistade, effektivt diffusering bierne i bikuben. Tillad skum til opsætning i fem minutter.

•Climb en stige med skraldespanden. Center "X" form skæres i posen under hiven. Skub kan kontakte bunden af tagrendeprofil, skubbe hive gennem åbningen i posen og diffusering hiven i kan. Skub kan side-til-siden langs etageadskillelsen, indtil hiven bryder fri af tagrendeprofil og falder i dåsen. Hurtigt, og stramt lægge låg på dåsen.

•Indstil overdækket skraldespanden i den varme sol i seks til otte timer for at dræbe bier.

Nældefeber inde tagskægget

•Dæk med plastikposer og duct tape alle områder omkring tagskægget hvor hive-filen er placeret. Grundigt forsegle alle overtrædelser, hvor bierne indtaster, på både bygningens udvendige og indvendige overflader så bierne ikke kan undslippe.

•Klippe et pinhole i plast, i nærheden af brud i tagskægget med en hobbykniv.

•Sæt plast forlængerrør til dyse på en spray kan af insekticid designet til at dræbe bier. Stik spidsen af forlængerrør ind pinhole i plast og spray hele indholdet af dåsen ned tagskægget. Dække over pin hullet med gaffatape. Vente fire timer og Gentag behandlingen med en anden kan af insekticid.

•Kontrollér tagskægget, forsigtigt, 24 timer efter den anden behandling. Klip et lille hul i plastik og ser inde tagskægget med en lommelygte for tegn på aktivitet. Hvis du ser nogen bevægelse Gentag behandlingen.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at flytte en hive hængende på ydersiden af en eave, snarere end dræbe bier, undlader at forsegle reden med spray-skum isolering. I stedet, stuff silkepapir, som bierne vil være i stand til at fjerne, i hive åbningen. Denne metode vil dog i høj grad øge risikoen for at blive stukket.
  • Når som helst du arbejder omkring bier risikerer du at blive stukket. Hvis du er kendt for at være allergiske over for deres venom forsøg ikke at fjerne bierne selv, som en brod kan vise sig at være livstruende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com