Hvordan man jage jordegern væk med Pebermynteolie

December 26

Hvordan man jage jordegern væk med Pebermynteolie

Frække jordegern er de gravende fætre af egern, der nyde grave i værfter og haver. De kan skabe ravage i din baghave, da de ofte vil rippe op for nylig plantet frø og foder på planter og grøntsager. Der er mange måder at jage off chipmunks uden brug af gift eller andre måder at slå dem ihjel. Pebermynte æterisk olie er en effektiv ikke-has metode at slippe af et jordegern problem som olie og planten er både frastødende til frække jordegern. Pebermynte er en af talrige planter usmageligt at gnavere.

Instruktioner

•Saturate en 100 procent bomuld bold med 100 procent ren pebermynte æterisk olie. Sted i et område chipmunks vises for hyppige som haver og nedenunder tilbage indgangsparti. Chipmunks tendens til at gå i skygge områder så holde det i tankerne når plantning bomuld bolde.

•Hold mætte bomuld bolde med Pebermynteolie og placere dem i chipmunk udsatte områder, indtil du mener du har dækket alle chipmunk aktivitetsområder. Klude dyppet i Pebermynteolie kan også bruges, hvis det ønskes.

•Udskift bomulden bolde eller klude om hver tredje uge, eller når de har mistet deres duft. Plantning pebermynte omkring din have og ryg veranda områder er en anden effektiv måde at afvise jordegern.

Tips & advarsler

  • Sørg for at bruge ren pebermynte æterisk olie. Brug ikke olie, der er blevet blandet med andre olier, da de ofte ikke er så effektive. Pebermynte æterisk olie er frastødende til de fleste andre gnavere, herunder mus.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com