Hvordan man jorden armeringsjern til 4/0 kobber

December 22

Hvordan man jorden armeringsjern til 4/0 kobber

Vedhæfter størrelse 4/0 kobbertråd til en konkret armeringsjern kræver særlige overvejelser at sikre wire forbliver fastgjort til armeringsjern, efter det er nedsænket i beton. En mislykket forbindelse mellem 4/0 wire og armeringsjern vil fjerne den sikkerhed, der tilbydes af en operationel jorden. Om fastsættelse af en mislykket forbindelse begravet i beton kræver specialiserede værktøjer til at skære de konkrete og omfattende arbejde for at hælde ny beton. Ved hjælp af det rigtige udstyr til at gøre forbindelsen mellem 4/0 wire og armeringsjern sikrer forbindelsen vil forblive intakt, efter det er begravet i beton.

Instruktioner

•Løsn de to slidsede skruer, der holder de øverste og nederste halvdele af en dykkede grundstødningen klemme sammen ved at dreje dem mod uret med en skruetrækker.

•Holde den nederste del af grundstødningen klemme under armeringsjern. Sæt den øverste del af klemme oven på armeringsjern. Juster hullerne fra de to klemme halvdele. Tråd skruer gennem klemme halvdele. Justere klemme punkt top klemme skruen mod 4/0 kobber. Spænd de to skruer til at låse klemmen i position.

•Drej den øverste klemme gevindtap mod uret, indtil området under skruen er højere end diameteren af 4/0 kobber.

•Skub 4/0 kobber under den øverste fastspænding gevindtap. Hold kobber i position, mens du tænder den klemmer gevindtap med uret, indtil bunden af skruen sidder stramt til toppen af kobber. Drej den gevindtap en ekstra halv Drej med uret--når det er stramme--at sikre kobber resterne låst i position.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com