Hvordan man kan ændre farven på et badeværelse forfængelighed

May 30

Hvordan man kan ændre farven på et badeværelse forfængelighed

Hvis en komplet badeværelse remodel er ikke i din økonomiske prognose, men du er klar til en renovering, kan løsningen være så simpelt som et par timer af din tid og en dåse af maling. Et badeværelse forfængelighed er typisk et badeværelse omdrejningspunkt. Med et par frakker af maling, kan du ændre farven på et badeværelse forfængelighed og ændre den badeværelse indretning.

Instruktioner

•Decide hvad farve til at male badeværelse forfængelighed. For en strand eller sommerhus finish, Vælg hvid maling. Fløde eller lys tan ville arbejde godt for en vintage eller antik look. Blank sort maling ville skabe en slanke, moderne føler og satin sort maling ville give rummet et moderne alligevel afslappet touch. For noget ud over sædvanlige, så prøv en mursten rød eller tin blå farve.

•Løsn og fjerne forfængelighed døre og hardware. Brug en lav-grus sandpapir til forsigtigt sand forfængelighed at forberede maleri.

•Applicer to frakker af en oliebaseret primer til forfængelighed og døre til at holde træet pletten fra blødning gennem malingen. Stock primere er typisk hvide. Hvis du bruger paint mørkere end hvid eller off-white, bede en maling butik til nuance primer til at gøre det så tæt på din maling farve som muligt. Tillad primer tørre pr fabrikantens anvisninger.

•Applicer to frakker af maling til forfængelighed og døre. Gøre det muligt malingen til at tørre mellem frakker og før håndtering. Nød kanterne af forfængelighed forsigtigt med sandpapir, hvis du sigter efter en rustik, shabby chic eller sommerhus finish. Overvej at tilføje en glasur til maling, der tillader dig at oprette en tre dimensionelle antik-lignende finish.

•Forbind-vedhæfte hardware og skab dørene til forfængelighed. Overveje at udskifte hardware til at tilføje til den forfængelighed makeover.

•Hvis dit budget tillader, overveje at fjerne den gamle forfængelighed top og erstatte det med en hardware butik bestanden tæller i neutral hvid eller creme.

Tips & advarsler

  • Baserede oliemaling tage længere tid at tørre, så Tillad dig selv op til 24 timer til en anden frakke ansøgning. Holde et vindue åbent for god ventilation, og har maling fortynder på hånden til at rydde op drypper.
  • Glasurer kan købes i kits fra kunst og håndværk eller en isenkræmmer i varierende farver og stilarter er færdig og kan anvendes pr fabrikantens anvisninger.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com