Hvordan man kan ændre kontrolelementerne på en Danby

June 25

Kontrolelementerne på Danby befugtere omfatter fan hastighed og fugtighed procent samt kontrol på enhedens funktion panel, en knap til skift mellem Celsius og Fahrenheit temperaturer, og en kontrol for at slå enheden til eller fra. Du vil også se viser for fugtighed procent, aktuelle temperatur og meddelelser fra afrimning og spand fuld lys. Du kan indstille din Danby luftfugter til den ønskede konfiguration i mindre end fem minutter.

Instruktioner

•Drej din Danby luftfugter på ved at trykke på "Power"-knappen. Power-knappen er placeret på den nederste højre hjørne af funktion Kontrolpanel interface.

•Ændr luftfugters fan hastighed fra høj til lav ved at trykke på knappen "Fan Speed". Denne knap er beliggende direkte ved siden af knappen strømforsyning og har en fan symbol på det.

•Tryk på knappen "Timer" ud for "Fan Speed" til at angive antallet timer, indtil luftfugter er at være slukket. Tryk på knappen "Timer", mens strømmen er slukket til at angive antallet timer, indtil enheden er tændt igen. Tidtager spænder fra en til 24 timer. Det vises på skærmbilledet timeren indstillet Display på midten af grænsefladen. Indstil timer til "0" at annullere funktionen timer helt.

•Tryk på "° C / ° F" knappen for at skifte til og fra Celsius og Fahrenheit temperaturmålinger. Danby luftfugter viser sin temperatur på "Aktuelle Temp" skærm, som også også er timeren indstillet vise skærmen.

•Kontrollér luftfugters "afrimning" lys at se hvis enhedens temperatur er blevet for lav. Dette lys bliver belyst når temperaturer nå niveauer lavere end hvad enheden skal køre effektivt.

•Sørg for de "spand fuld" lys at se Hvornår luftfugters interne spand har nået maksimalgrænseværdier. Spand fuldt lys er placeret direkte over strømindikatoren funktion i kontrolpanelet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com