Hvordan man kan ændre temperaturen på Whirlpool komfur toppe

August 8

Hvordan man kan ændre temperaturen på Whirlpool komfur toppe

Whirlpool er en populær producent, der skaber en bred vifte af husholdningsapparater, herunder brændeovne. Når du køber et nyt komfur, skal du læne den nye proces, det tager for at betjene apparatet korrekt. Dette omfatter at lære at bruge alle de knapper og kontakter, som vil tillade dig at ændre og justere temperaturer i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

•Locate panelet på dit Whirlpool brændeovn, der holder ovnen ringer. Dette kan være på det øverste panel af komfuret eller lige over håndtaget af ovndøren. Der vil være fire ringer, én for hver komfur brænder.

•Distinguish som knop er udpeget for hver brænder. Et lille billede vil blive vist over eller under hver dial, at have fire små cirkler. En cirkel vil blive udfyldt, som svarer til placeringen af brænder det opererer på Whirlpool stovetop.

•Skub i skiven og tur til din ønskede temperatur. Hver dial er mærket med enten tallene fra 1 til 10, eller lav gennem høj. Nummererede ringer vil afspejle 1 som en lav temperatur, og 10 som den højeste temperatur.

•Juster temperaturen på dit spabad efter behov mens madlavning ved blot at dreje skiven til temperaturen, du ønsker at bruge.

•Drej dial til den slukkede position når du er færdig. Skiven vil poppe ud lidt når slukket, fortæller dig, at brænderen er nu slukket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com