Hvordan man kan afgøre, om du har Spider mider

March 2

Hvordan man kan afgøre, om du har Spider mider

Spider Mider suge saft fra planter, som kan i sidste ende dræbe en plante. Undersøge planter for spider mider, når vejret bliver varm i foråret kan hjælpe afværge en massiv angreb. Spider mider er små insekter, gør dem svært at få øje på. De fleste spider Mider suge fra bunden af bladene og efterlade små gule eller brune pletter på bladene. Mider spin strop til brug for navigation og fra en afstand, det ligner støv på bladene.

Instruktioner

•Undersøg plante omhyggeligt hvis du bemærker, at nogle af bladene vises broget. Du kan endda bruge et forstørrelsesglas eller en 10-20 power glas, der gør at se de lille edderkopper lettere. Kig på toppe og bunde af bladene.

•Kontrollér blade på planter eller nålene på fyr træer for fuzz eller støv. Ikke blot hjælper den gjord der mider udskille dem navigere, det også beskytter dem mod deres naturlige rovdyr og insekticider. Hvis du bemærker små stykker af hvid pels på bladene, se nærmere for mider.

•Sæt et hvidt lagen eller hvid papir under en plante og Ryst forsigtigt stilke. Hvis du bemærker røde støv eller pulver på materialet, kunne du have spider mider. Afvent et ark lige under den gren, du har mistanke om er mider og ryst det til at kontrollere for mider, højere planter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com