Hvordan man kan afgøre, om en Cantaloupe er Ripe

April 21

Hvordan man kan afgøre, om en Cantaloupe er Ripe

Cantaloupes tilbyder flere indikatorer for bestemmelse af modenhed. Check for alle af dem sikkerhed for, at din cantaloupe er klar til pluk. De fleste cantaloupes, tilgængelig fra markeder, der plukkes før de er modne. Bruge nogle af disse samme indikatorer, især lugt og jorden farven, for at afgøre, om melonen er moden. Cantaloupes få blødere efter høst, men fortsætter ikke med at få sødere når adskilt fra vinstokken. Nøglen til høst din cantaloupes på det perfekte tidspunkt er at se for alle spor, så du kan hente dem på toppen af modenhed.

Instruktioner

•Se farven ændre nedenfor netting på cantaloupe's overflade. Denne farve, kaldet "jorden farve" ændringerne af en gylden farve, når melonen er moden.

•Mærk melon med tommelfingeren på området overfor stilken. Denne del af melonen Blødgør når melonen modnes.

•Smell på ydersiden af cantaloupe. Det bør lugt sød og musky. Vent indtil om eftermiddagen for at lugte melonen, da aromaen er ofte svært at finde i den kølige morgen.

•Wait indtil stammen begynder at glide væk fra melonen. Stilken skal nemt glide fra melonen når det er fuldt modne. Placer din tommelfinger mod stilken og skub forsigtigt for at se Hvis stammen begynder at adskille fra melonen. Forsøge at høste cantaloupe før stammen løsner helt på egen hånd.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com