Hvordan man kan afgøre, om en pejs er virkelige mursten

August 4

Hvis du flytter ind i et hjem eller bliver klar til at renovere en eksisterende bolig, muligvis et element til at tackle pejsen. En pejs kan være enten en skamplet for byen eller et stort aktiv for en rummets indretning. Før du kan begynde at fjerne, ændre eller male pejsen, kan du afgøre, om det er ægte mursten eller ej.

Størrelse

Mursten kan variere i størrelse og form. Det kan være lavet af materialer som mudder eller ler, men traditionelle bygning mursten er generelt afledt af keramik. Keramiske mursten kommer i en standard størrelse 3 5/8 inches af 2 ¼ inches med 8 inches. Hvis siderne af mursten eller mursten foring kaminen er 8 inches lang, er de mest sandsynligt rigtige mursten. Måling mursten generelt kan fortælle dig, hvis du har en solid mursten pejs i modsætning til en faux pejs.

Farve

Mursten er alsidig og porøse. Fordi mursten har en glat, flad overflade, det nemt kan være malet eller bejdset. Hvis din pejs er blevet malet hvid, sort eller har et vægmaleri, det kan være udfordrende på først at afgøre, om mursten er reel. Du kan fratage maling fra mursten eller overflade med fortynder og en skrabning værktøj. Hvis farve nedenunder er rød eller mørk tan, er det sandsynligvis mursten.

Tekstur

Du kan også identificere mursten ved sin tekstur. Mursten er lavet af en kombination af bløde skifer, skifer, ler og calcium silikat. Traditionelle murværk mursten er enten tør presset, fremstillet af en blød mudder eller ekstruderet fra et større blok. Det vil have en kalkholdig er færdig, når våd vil tørre hurtigt til sin lighter, oprindelige farve. Mursten også kan chip og undertiden bryde nemt. Inside, vil du se mursten nemt smuldre væk, nogle gange i en bøde, pulverformige form. Hvis du er usikker, hvis din pejs er virkelige mursten, prøv skår væk på et hjørne. Undersøge stof for at se om det er ler farvet og pulverformige.

Andre materialer

Hvis du har undersøgt og tilhugget væk pejs og er stadig usikker på dens indhold, kan det gøres fra en anden type byggemateriale. Brug faux finish teknikker, kan beton indstilles og formet til at ligne mursten. Det er senere malet en mursten farve og nogle gange shellacked for at oprette en mantel eller pejs design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com