Hvordan man kan afgøre, om en Yard skråning er Mowable

August 19

Hvordan man kan afgøre, om en Yard skråning er Mowable

Græsslåning en skråning er mere end en udfordring - det er en sikkerhedsrisiko, der kunne forårsage alvorlig skade hvis det ikke håndteres korrekt. Hældningen er repræsenteret som en procentdel. Beregning af hældning giver dig en idé om, hvorvidt bakken er sikkert at klippe, men du skal også overveje andre faktorer før du fyre op plæneklipperen.

Hældning måling

Du kan øjne en skråning at regne ud hvordan stejle det er, men måling er den eneste måde at præcist at beregne hældningen procentdel af bakken. Tage en prøve måling mod midten af bakken ved hjælp af en 10-fods køre for nem beregning. Placere en indsats på det højeste punkt, hvor du ønsker at måle. Binde et lang stykke snor til bålet. Foranstaltning 10 fødderne på streng starter på bålet. Holde niveauet streng med top staven, strakte det at nå frem til 10 fod. Brug en plan til at bestemme, hvis strengen er niveau. Måle højden fra streng lige ned til jorden i 10-fods afstand til at beregne stigningen eller forskel i højden fra toppen til bunden af bakken. Dividere stigningen af Kør og mangedoble antallet af 100 for at få procentsatsen. For eksempel, hvis stigningen er 1 fod og flugt er 10 fod, ville du opdele 1 af 10 og multipliceres med 100 for at få 10 procent.

Plæneklipperen Type

Type af plæneklipperen du ejer er en faktor i om du sikkert kan klippe en bestemt skråning. Nul-radius plæneklippere og andre former for ridning slåmaskiner udføre ikke såvel på bakkerne som push plæneklippere. Som en generel regel, bør du bruge en plæneklipper på en bakke med en hældning, der er større end 15 procent. Ifølge test udført af Consumer Reports, mange nul-radius slåmaskiner tabt styretøj styre Hvornår drejning på skråninger mellem 10 og 15 procent. Læs instruktionsbogen til din specifikke plæneklipper model til at finde den maksimale hældning anbefales.

Andre farer

Specifikke hældningen på bakken er ikke den eneste faktor, hvorvidt du skal klippe. En 12 procent hældning kan være inden for retningslinjerne i din plæneklipper model, men nærliggende farer kunne sætte dig i fare for en skade. Ujævnt terræn på skråningen kan forårsage plæneklipperen til stall eller tip. En drop-off eller vandområde nederst på skråningen også sætter dig i risiko for en snuble. Du kan have svært ved at stoppe maskinen eller styre fri af disse hindringer. Vurdere den samlede sikkerhed af området før det besluttes at slå hældningen.

Prøvekørsel

Hvis dine beregninger og evaluering af området gøre bakken synes som en kandidat til græsslåning, tage en testkørsel før du tackle den slåning. Prøv at sikkerhedskopiere hældning, hvis du har en ridning plæneklipper. Du skal kunne bakke op ad skråningen nemt hvis det er sikkert at klippe. Gøre en langsom test køre ned ad bakken med plæneklipperen, hvis du er i stand til at sikkerhedskopiere. Maskinen skal føle sig stabile og du skal kunne kontrollere maskinen let. Hvis du føler, at maskinen er ude af kontrol, eller at det kunne tip på ethvert tidspunkt, er hældningen sandsynligvis alt for stejl at klippe. Med en push plæneklipperen, skal du klippe over bakken, ikke op og ned ad bakken. Ligesom ridning plæneklipperen, push plæneklipperen skal føle sig stabilt og let at kontrollere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com