Hvordan man kan afgøre, om et loft bør køre lodret eller vandret

July 19

Før du installerer loft materiale, uanset om det er dekorative paneler eller drywall, er det vigtigt at overveje, hvordan materialet skal installeres--vandret eller lodret. Med drywall påvirker den retning du vælger installation oparbejde. For træpaneler eller loftplader, der ikke er firkant, vil den retning, de kører have en effekt på den visuelle dimension i rummet, så det ser enten bredere eller længere.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af rummet. Hvis du har en meget snæver plads, vil installere dekorative paneler vandret gøre rummet synes større end det egentlig er. Ligeledes, hvis rummet er bredere, end det er lange, lodrette paneler vil gøre rummet synes længere end den er.

•Consider form af loftet. Hvis dit værelse er ikke en firkant eller et rektangel, men er en "L" form, hænge drywall vandret for at reducere mængden af sømme og mængden af trimning vil du skulle gøre.

•Kontrollér loftet bjælker til levelness. I nyere boliger er dette typisk ikke et problem. I ældre huse, men strøer er sjældent perfekt niveau. Hvis du hænge drywall over uensartede strøer lodret, kan dette skabe, hvad der er kendt som en "" bølgemønster. Hænge drywall vandret vil reducere denne effekt.

•Consider området i loftet. Drywall paneler sælges typisk i 4 af 8 fod plader. Selvom du kan lønkontrakter dem i 10 - eller 12-fods længder, de fleste butikker vil materiel standard 8-fods længde. Hvis du har et loft, der er mindre end 8 fod bred, hænge drywall vandret. Dette vil reducere mængden af sømme, som du vil have til bånd. Hvis loftet er bredere end 8 fod, installere drywall lodret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com