Hvordan man kan afskrække fugle fra Nesting nær dit hjem

February 3

Hvordan man kan afskrække fugle fra Nesting nær dit hjem

Mange folk nyde fugle i deres fuglesang og skønhed. Når fugle yngler i nærheden af dit hjem, kan de blive en plage. Fugleklatter og mudret reder kan jord din ejendom, og den konstante kvidrende af en flok fugle kan blive en forstyrrelse. Fugle, såsom spætter, kan bore huller i trækonstruktioner, og nogle fugle kan beslutte at fodre off din afgrøder eller frugttræer. For at afskrække fugle fra etablere butik i nærheden af dit hjem, gør området uinteressante at skræmme dem væk. Kombinere forskellige frastøde metoder til at holde din ejendom gratis fugle.

Instruktioner

•Tag træer i nærheden af dit hjem, at fugle roost i. Tynd og beskære træerne som et alternativ, fordi dette gør træerne mindre imødekommende og attraktivt for fugle.

•Block adgang til spær og afsatser i nærheden udhuse, at fugle kan hyppige. Hænge plast eller nylon netting under spær eller afsatser, således at fugle ikke roost og reden på dem. Som en alternativ strimler sikker spidse wire til siderne af spær at gøre det umuligt for fugle og slå sig ned på dem i land.

•Dæk afgrøder og buske, fugle kan fodre med fugl netting og fjerne eller dræne vand, der er let tilgængelige for fugle. Fratage fugle fra mad og vand kan afskrække dem, og motivere dem til at flytte.

•Frighten fugle med falske lokkedue enheder som gummi slanger, balloner med onde øjne eller skræmmende modeller af ræve, ugler og høge. Placer de skræmme enheder i områder fugle hyppige, men undgå at efterlade dem i samme område i lang tid; flytte dem ofte, så fuglene ikke vænne sig til dem og de ikke mister deres effektivitet.

•Brug lyd som en fugl afskrækkende. Placer en automatisk gas exploder nær områder udsat for fugle. Exploder udsender automatisk en kraftig eksplosion-lignende lyd, der skræmmer off store flokke af fugle. Spille fugl nødopkald på et bærbart lydsystem. Nødopkald alarm andre fugle så de holde sig væk fra området. Flytte gas exploder og lydsystem således at fugle ikke vokse vant ofte til dem.

•Få en eller flere hunde og tog dem til at jage væk fuglene så de ikke yngler i nærheden af dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com